Václav Kovalčík: Evropská unie chce náš národ vyhladit a vyhubit

21.02.2019 20:49

Evropská unie nám dává sprostě a arogantně najevo, že občané ČR jsou třetí (čtvrté) kategorie, proto dochází k hnusným praktikám ohledně dovozů zkažených potravin ze zahraničí. Někdo chce otrávit naše občany, děti, nemohoucí, někdo chce fašisticky vymazat náš národ z mapy.

Václav Kovalčík: Evropská unie chce náš národ vyhladit a vyhubit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka EU

Náš národ je rozložený, okradený, ožebračený, veřejnoprávní a západní média se podílejí na jeho destrukci. Je třeba se zamyslet, komu asi slouží tohle hnusné obchodování.

Současná vláda mafiánským a nacistickým způsobem postupuje proti vlastním občanům, měla by ihned padnout, podat demisi, dále nastoupit do kriminálu za ta zvěrstva vůči nevinným lidem.

Moc mě mrzí, že z nás má zahraničí - západní státy - legraci, že jsme skládka odpadu, pokusní králíci a zdroj levné pracovní síly v montovnách pro nacistické Německo.

Kdo bude trestat zločiny Evropské unie na Českém národě? Bohužel se mnohokrát opakuje pro-západní vítězství ve volbách v České republice. Je to hrozné, kam klesla morálka vnitrostátní i mezinárodní.

Někdo chce náš národ vyhladit a vyhubit, někdo chce odstranit občany ČR - bývalého Československa - definitivně ze střední Evropy, někdo chce zlikvidovat zdejší životy.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…