Václav Kovalčík: Hamáčkovo ministerstvo vnitra jest partou extrémistů

18.04.2019 14:35

Hamáčkovo ministerstvo vnitra postupuje proti slušným občanům, které beztrestně nálepkuje do rasistů, extrémistů a populistů. Koná tak i z příkazů Evropské unie zničit a zbídačit naši zemi. Odposlechy a monitorování internetu jsou toho důkazem, zatýkání lidí též.

Václav Kovalčík: Hamáčkovo ministerstvo vnitra jest partou extrémistů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Hamáček

Přitom rezorty pod vedením ČSSD, která neplatí své závazky, podporují problémové skupiny obyvatel, rozdávají národní bohatství všemožným kriminálníkům a zlodějíčkům.

Je hrozné, že Babiš nic nedělá proti národnímu útlaku, když si dosadil do vlády pochybnou partaj, aby se mohl zavděčit potentátům z Evropské unie. Tolerance Hamáčkova rezortu je tedy trestuhodná a donebevolající.

Situace se podobá nástupu nacistické diktatury v předválečném Německu, kdy opět západ nic nedělal, jen přihlížel a ustupoval.

Za chvíli budou zatýkat slušné české občany státní tajné služby pod taktovkou totality Evropské unie a neomarxismu! Za chvíli se objeví gestapo na politickou objednávku!

Tradiční rodiny jsou v ohrožení, devianti mají zelenou. Všechnu krásu české země chce zohavit právě extrémistické Hamáčkovo ministerstvo vnitra, západ a Evropská unie!

Václav Kovalčík, Zlín

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…