Václav Kovalčík: O těžce zkoušeném národě ve střední Evropě

15.02.2019 8:39

Dnes jsem otevřel zprávy o prostituci v našem těžce zkoušeném národě, kde rozpady manželství, neúplné vztahy, dělají z lidí morálně pokleslé. Šíření prostituce, ohlasy v diskusích na toto téma, z našeho národa i Evropské unie dělají zombie.

Václav Kovalčík: O těžce zkoušeném národě ve střední Evropě
Foto: wikipedia
Popisek: Novomanželé.

A co křesťanské církve, ty rezignovaně mlčí, jen žijí poslední bezmocné ovečky na pozemském světě, zejména v našem státě i Evropské unii!

Něco je zřejmě špatně, když se lidé, dokonce v období krátkodobé prosperity, dostávají do špatné ekonomické situace. Nemáme západní platy, úsilí pracujících, důchodců a handicapovaných totálně podhodnoceno!

Sice přibývá svateb, pořád máme rozchody a rozvody z důvodů předsudků. Slušnost se vytrácí, zadlužování roste, počet lidí bez domova též. Co chudáci děti? Mají celoživotně trpět za úpadek našeho národa, který už nemá ani vlastní vodu? Již dávno se měly dávat lidem západní mzdy v našem národě, aby nemuseli jít do prostituce.

Již dávno mělo být školství reformované, aby motivovalo ke vzdělání, skutečně vzdělávalo. Jedině tak by si partneři a partnerky nalezli svůj morálně kvalitní celoživotní vztah, dovolím si napsat, napoprvé bez intrik a rozvodů.

Ani ten majetek by nehrál tolik roli, lidé by se konečně brali z lásky, společně se státem by se starali o budoucnost dětí našeho národa.

Vážení čtenáři a čtenářky, chtěl bych Vám popřát ten splněný ideální stát postavený na mravní čistotě a opravdové lásce. Nechť se Svatý Valentýn přimluví pro šťastnou budoucnost našeho národa v srdci Evropy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…