Václav Kovalčík: Politika bezohledných globálních spekulantů má na svědomí antisemitismus a ničení lidských osudů

02.12.2018 20:37

Kvůli antisemitismu a dalším globálním spekulacím umřely desítky až stovky miliónů nevinných lidí. Bohužel tenhle trend současných mocných, zejména bezohledného západu, by nejraději zlikvidoval další miliardy lidí.

Václav Kovalčík: Politika bezohledných globálních spekulantů má na svědomí antisemitismus a ničení lidských osudů
Foto: Ministerstvo kultury
Popisek: Ilustrační foto

Když se do toho zamíchá islámský stát, který je proti židům, křesťanům a dalším náboženstvím, tak jde situace Evropy a okolního světa do marasmu. K tomu bych ještě připočítal globální pakty se zlými mimozemskými rasami, které to tady chtějí ovládnout.

Řádění těchto politik dennodenně odnášejí židé, křesťané a další pokojná náboženství. Bohužel v každém náboženství i ateismu se nacházejí černé ovce, jež nejspíš mají kontakt do těch temných sfér. Pravda je, že jsem o tom přečetl mnoho článků a diskusí, dokonce si všímám společenských trendů jdoucích úplně mimo morální chápání. Jsem však přesvědčen, že je to právě kvůli řádění úzké skupiny spekulantů a tzv. nedotknutelných. Právě ti již rozpoutali nemálo válečných konfliktů a lidského utrpení.

Co se týče mě, tak mi kritici bojkotují moje díla a názory, asi je to na příkaz světového trendu spekulantů, kteří si v České republice a Evropě nepřejí vysokou porodnost původního obyvatelstva, tradiční rodiny, dokonalou morálku, prostředí a ekonomiky daných států. Opět migrační krize je dílem spekulantů, opět musejí umřít miliardy lidí, aby se mocní nasytili nevinnou krví lidských obětí! Jsou to skutečné bestie, právě ti globální spekulanti!

Proto se vyspělé i rozvojové ekonomiky zadlužují do nenávratných dluhových spirál a pastí, proto ta migrace a ničení životního prostředí. Korunu tomu nasazuje cenzura na internetu a neslušné morální praktiky.

Máme v médiích termín antisemitismus, za nímž se skrývá i něco více. Samozřejmě jsem proti ničení lidských osudů. Za antisemitismem se skrývá již známá politika globálních spekulantů v opevněných palácích. Politika scestných spekulantů ničí osudy nás všech, záleží na nás, zda si to necháme nadále líbit doma i ve světě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …