Václav Pícl: Prognózy ČMKOS k růstu HDP byly bohužel správné

19.11.2013 10:25 | Zprávy

Výsledky růstu HDP za letošní třetí čtvrtletí - bohužel - potvrzují naše varování o tom, že současná hospodářská krize nekončí a ještě nebyla překonána.

Václav Pícl: Prognózy ČMKOS k růstu HDP byly bohužel správné
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Václav Pícl

Opakovaně jsme na nebezpečí pokračování této krize ve svých vystoupeních a analýzách předchozí vládu upozorňovali. Jsme přesvědčeni, že hospodářský pokles je z velké části právě důsledkem chybné hospodářské politiky Nečasovy vlády, která nepřijímala žádná opatření reálně podporující hospodářský růst.

Očekáváme proto od nové vlády, že se bude problematikou překonání současné hospodářské stagnace seriozně zabývat. Především bude řešit naléhavé problémy rostoucí nezaměstnanosti a očekávaného růstu cen a tedy i zhoršení sociální situace mnoha občanů.

Václav Pícl
I. místopředseda ČMKOS

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČMKOS

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Kauza Čapí hnízdo po volbách

12:17 Zdeněk Jemelík: Kauza Čapí hnízdo po volbách

Výsledek voleb do Evropského parlamentu je dalším dokladem, že selhalo trestní stíhání jako prostřed…