Veronika Sušová-Salminen: Kde jsou miliony z Drábkových reforem?

22.09.2013 16:02

"Autoritářský režim, nebo vláda autorit?" je volební slogan TOP 09. A co takhle "Kde jsou milióny z Drábkových reforem?", nebo "Kde jsou evropské dotace?".

Veronika Sušová-Salminen: Kde jsou miliony z Drábkových reforem?
Foto: Daniela Černá
Popisek: Jaromír Drábek

Voliči, zapomeň na všechno, hlavně na to, že nic neumíme (maximálně tak odklánět peníze ze státních penězovodů) a zvol nás znova, protože "jde o vyšší principy", boj se "zlem" a zásadním nebezpečím naší demokracie - levicí u moci a výměně u vlády.

TOP 09 zřejmě nechce spoléhat na politická témata, a tak nabízí emotivní téma kolektivního charakteru, za kterými se skrývají ty stejné politiky jako doposud (mezi jiným nespravedlivé daně, privilegující bohaté a zvyšující se přenášení finanční odpovědnosti na jednotlivé občany, bez ohledu na to, že tito na to prostě a jednoduše přestávají mít finanční sílu, a nutně i růst sociálních nerovností atp.)."

Jde o osud této krásné země," říká Schwarzenberg, jako by stál na pomyslné "hradbě" proti návalu Turků jako jeho předci v císařských službách. Bohužel si ale spletl dobu. O nic tak zásadního nejde. Jen další volby klepou na dveře a někteří politici se zoufale snaží udržet v sedle.

Vyšlo na serveru britskelisty.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …