Viktor Vereš: Příčiny migrace – jasně a přehledně

29.02.2016 19:00

Odpověď na příčiny migrace nám dá, kdo má na migraci zájem – komu prospívá (cui bono).

Viktor Vereš: Příčiny migrace – jasně a přehledně
Foto: Jan Rychetský
Popisek: V calaiské džungli

Článek berte jako moje osobní domněnky jistě neúplné. Situace je velice vážná, protože jednotlivé vlivy se vzájemně posilují, zkáza naší civilizace je reálná:

1. Zkorumpovanci v EU – jedná se jen o jeden z dalších způsobů, jak si určitá lobby prosadí své zisky na úkor všech ostatních. V minulosti jsme takové tunely viděli v případě větrných elektráren, zemědělských dotací, solárních elektráren, bionafty atd. Zisky z migrace činí mnoho miliard Euro plus vliv a moc. EU provedené snížení dávek v uprchlických táborech na polovinu a současné pozvání migrantů Merkelovou a Junkersem jistě přispělo k migrační vlně. Kdo korumpuje a proč (kromě finančního zisku) dále:

2. Italská mafie – čerpání EU dotací se údajně stalo jejím nejvýnosnějším oborem, jako migrační mafie získává peníze od migrantů i od EU, od EU za to, že se o ně stará - srze nadace, charity atd. Migranti se stávají pro mafii levnými dealery drog, zbraní, prostituce atd., navíc díky uzavřenosti komunity obtížně odhalitelnými. V tomto migranti působí i jako zákazníci – drogy, zbraně i prostitutky si také kupují! Nedivím se, že právě premiér Itálie vydírá státy, které nechtějí migranty, že nebudou mít přístup k fondům EU. Nebo navrhuje dohody a finanční pomoc Africkým zemím, podobně jako Merkelová Turecku – kolik procent v těchto zemích dělá bakšiš za dodané peníze EU? Obrovský kšeft bude i doprava odmítnutých migrantů zpět mimo EU.

3. Turecké a Balkánské mafie – stejné důvody jako italské mafie a navíc posílení muslimského vlivu.

4. Elity USA obávající se možné spolupráce silné EU a Ruska, případně Číny. USA využívající odposlechy všech hovorů, totálního monitoring internetu atd. takže spousty politiků EU ochotně plní údajné zájmy elity USA. Více i o Merkelové a sluníčkářích šéf bavorské AfD zde. Např. problémy VW jsou podezřelé, protože např. americký  Ford má dle studie emise ještě vyšší… Konkurenční boj na trochu vyšší úrovni? Navíc vybombardování nemocnice Lékařů bez hranic v Afghánistánu Američany, (mnoho pacientů uhořelo zaživa na nemocničním lůžku, personál umíral při snaze zachránit pacienty) údajně protože tam byl jeden Pákistánec na zničení je neomluvitelné a souhlasím s lékaři, že šlo o válečný zločin. Naše média neustále lhala, že se Američané omluvili, i když zodpovědný americký generál výslovně popřel, že by se omluvili - zprávy CNN i BBC… Více MSF. Nálety bezpilotními drony s obrovskými ztrátami na civilistech jistě také zvýšily migrační proud.

Nemocnice Lékařů bez hranic v Afghánském Kundůzu po opakovaném Americkém náletu

5. Západ chce oslabit Sýrii odčerpáním vzdělanějšího obyvatelstva, protože Sýrie pravděpodobně bude v Ruské sféře vlivu – proto výzvy Merkelové speciálně Syřanům. Syřané si také stěžují na cílenou likvidaci infrastruktury – podobnost s nálety na Drážďany, Plzeň, Prahu atd. na samém konci války?

6. Saudové, Erdogan a další muslimští (totalitní nebo s totalitními sklony) vládci – jejich podpora radikálních muslimů v Sýrii i Evropě je známá, dodávání zbraní (Sýrie) nebo financování výstavby pompézních mešit a radikálních imámů v nich také. Cílem je ovládnutí našich zemí, díky rozšíření muslimů (migrace a vysoká porodnost), kteří jsou díky mešitám a imámům pod jejich vlivem.

7. Elity Západu, které odvedením pozornosti od smlouvy TIPP, dosáhnou její schválení, to bude znamenat vládu korporací (které elity vlastní) a konec vlády lidu (korporace budou mít podle TIPP stejná práva jako vlády).

8. Křesťané slibující si, že Evropané, když uvidí silnou víru muslimů, vrátí se ke svým křesťanským kořenům – takto to vysvětlovala Angela Merkelová. Kardinál Vlk zase vyzdvihoval, jak si muslimové brání svoji víru, že by si z nich měli vzít křesťané vzor – měli by se snad křesťané vrátit k vraždění kritiků?

9. Síly, kterým se hodí nábožensky lehce manipulovatelní a ovládatelní vojensky vycvičení teroristé (stačí podplatit příslušného imáma) k likvidaci nepohodlných. To mohl být případ Charlie Hebdo.

10. Firmy mající z migrace zisk – stavební firmy, výrobci stanů, obytných kontejnerů, pronajímatelé hotelů a ubytoven, letečtí přepravci co budou migranty dopravovat zpět atd. Tyto zakázky navíc generují firmám a zadávajícím politikům vysoký zisk, protože je potřeba těm chudáčkům pomoci hned a není čas na výběrová řízení…

11. Korporace, které si slibují, že díky nadbytku pracovních sil, klesnou platy v EU na cca třetinu. Až na výjimky potvrzující pravidlo, totální nesmysl, nezaměstnanost je dostatečně vysoká a migranti nejsou v naprosté většině zaměstnatelní. Osvícený vladař by niky nic takového nedovolil, ale lobbystický kapitalizmus…

12. Neziskovky, nadace, hnutí, charity, „dobročinné, prospěšné“ organizace, i s.r.o. žijící z dotací, které si z „pomoci potřebným“ dělají skvělý obchod. Člověk v tísni měl v roce 2014 výnosy přes miliardu. Úředník ministerstva popisoval, jak neziskovka chtěla při zpoždění projektu kompenzaci za ušlý zisk. Pochopitelně zaměstnanci a spolupracovníci těchto organizací tvoří jádro vítačů neboli dotačních pijavic a jánabráchistů na demonstracích a ve sdělovacích prostředcích.

13. Vatikán – Vatikánská banka je známá jako pračka peněz pro mafii. Vatikán, mafie a fašisté nahrazení později CIA vždy spolupracovali v boji proti komunistům a peníze získávaly i nelegálním způsobem. Papež a kurie vědí moc dobře, co církvi zvýší zisky, moc a počet oveček. Proto František líbá Korán, o kterém prohlašuje, že je stejně svatý jako Bible a teatrálně se dojímá nad chudinkami migranty z Afriky – mezi kterými je navíc mnoho zapálených katolíků a dalších křesťanů, kteří posílí vliv církve v EU, kde jinak Vatikán masivně ztrácí ovečky. Zákazy kondomů v Africe a následná populační krize přinesou Vatikánu opět prospěch – na náš účet. Migranti k nám přinášejí choleru a další nemoci, ale díky zákazům kondomů ve zvýšené míře z Afriky a Ukrajiny i AIDS. Podobně se imámům vyplácí podporování co nejvyšší porodnosti muslimů.

14. Politici, kteří jsou podplacení/vydíraní a/nebo nechtějí přiznat, že udělali chybu s vítacím postojem mají tendence házet vinu na údajně nesolidární země střední Evropy, vůči kterým se cítí nadřazení – bývalé komunistické země (fuj), přitom jsme byli kulturnější než západ – počet přečtených knih, nezpůsobili jsme žádnou světovou válku a holocaust atd. Nesmyslné je vyčítání, že oni přijímali naše uprchlíky. V současné migrační vlně je 2-3% vysokoškoláků. Od nás přitom odcházeli nejlepší ze sportovců, doktorů a inženýrů – ti naopak životní úroveň Západu zvyšovali a jejich absence životní úroveň střední Evropy snižovala. Podobně s fondy EU – zisk korporací a bank odchází do zahraničí, nesmyslné a přehnané ekologické podmínky EU fondů zvyšují náklady na stavby a navíc dotace ničí volnou soutěž a jsou inkubátorem korupce!

15. Elity s fašistickými sklony, které chtějí znovuzavést fašizmus. K tomu se jim hodí stanné právo, posilování tajných služeb, omezování svobod pod záminkou politické korektnosti, kontrola internetu atd. V Německu využívá hnutí ANTIFA vysloveně fašistických metod, když vyhrožuje násilím, žhářstvím, pomlouváním kvality jídla na sociálních sítích majitelům restaurací nebo sálů, kde se mají konat akce AfD nebo Pegidy, potom skutečně někdy dochází k splnění výhružek! ANTIFA je přitom financována státem přes politické strany a nadace!

16. Armády a tajné služby, kterém se díky migrantům bez řečí navyšují rozpočty. Zvýšená kontrola tajných služeb by určitě měla být – atentáty páchali i lidé, které měly tajné služby sledovat – je zde podezření, že se tajné služby věnují spíše sledování všech na místo soustředění se na podezřelé z terorizmu.

17. Elity co chtějí využít vlny migrace k rozkradení důchodových a dalších fondů s tím, že peníze byly použity na chudáčky migranty a my musíme tedy pochopit, že na naše důchody, léčbu atd. prostředky nejsou.

18. Izraelská ultra náboženská lobby – pro Velký Izrael je potřeba vylidnit jeho okolí, ať vzájemnými boji současných obyvatel nebo vyhnáním obyvatel sadistickými islamistickými skupinami. Ty nejodpornější zločiny, včetně upalování, zveřejňuje ISIL on line – to se na vyhánění a šíření strachu velmi hodí.

19. Psychopaté a sadisté ve vedoucích funkcích – dle studií je jich tam více než ve vězeních. Ti budou mít z existenčních problémů normálních obyvatel velikou radost.

20. Naivisté, kteří chtějí pomáhat a neuvědomují si, že kopají hrob demokracii, svobodě a prosperitě. Čekanky na samce, co s nimi nechtějí místní muži založit rodinu  - zde je na místě podpořit mladé rodiny s dětmi finančně a sociálními zárukami.

21. Síly nevylučující válku proti Rusku a Číně, kde se muslimští bojovníci můžou hodit na diverzní akce. To je ale džin, který se opakovaně vymkl kontrole – Talibán v Afghánistánu, bojovníci za „demokracii“ vycvičení CIA, kteří přeběhli k Islámskému státu v Sýrii, podobné skupiny v Iráku, Libyi a jinde. Jen idiot se spálí víckrát o stejná kamna…

22. Osobní ješitnost – touha být povýšen a/nebo odměněn/a. (Všemožní vlastizrádci, kolaboranti nebo naivkové)

23. Televize, rozhlas, tisk atd., které jsou spojeny personálně a finančními toky s výše uvedenými zájmovými skupinami a osobami. Navíc migrace a následná kriminalita zvýší sledovanost TV, čtenost novin…

24. Migranti, kteří si zvýší přesunem do Evropy životní úroveň na úkor stávajících obyvatel. Za naši životní úroveň a sociální jistoty vděčíme mnoha generacím našich předků a je nesmysl, aby k tomuto bezpracně přišli migranti, bohužel korporace myslí jen na okamžitý zisk, a proto lobují za politiku, která zásluhy předešlých generací opomíjí.

25. Richard Mikuláš Coudenhove-Kalergiho plán na vytvoření hnědé rasy - hloupé na vzpouru, ale dost chytré na práci - vážné, vice zde.

26. Různé think tanky dávající mocným špatné rady (z hlouposti, náboženské zaujatosti nebo účelově), čímž si zajišťují práci při řešení problémů, které sami způsobily.

27. Rusové radující se z oslabené Evropy – rodiče s Merkelovou utekli ze Západního Německa do Východního, kde dělal její otec pastora, ona byla funkcionářka a politručka komunistické mládeže…Jenže, jak Rusové přesvědčili zbytek USA a EU k připojení ke zvaní Merkelové? ? A proč se také Rusové zasloužili o konec rozpínání Islámského státu a příměří, díky kterému se budou moci Syřané vracet do své země, když Američané odhadovali trvání války na desetiletí a tvrdili (spolu s našimi médii), že vstup Ruska do Syrské války dobu bojů prodlouží?

Některé osoby jsou pěkným příkladem mnohanásobné motivace. Například Angela Merkelová novodobý Jakeš – kůl v plotě. Jak jsem psal, uvádí motivaci posílení křesťanství, nicméně jako Židovka po matce (to rozhoduje) slíbila v izraelském parlamentu, při přebírání ceny, podporu Izraele.  Spekuluje se o jejích ambicích na Nobelovu cenu míru, práci ve vedení OSN atd. (cenu amerického časopisu TIME již dostala, stejně jako její předchůdce Adolf Hitler). Právě ona Syřany, ale tím i všechny ostatní, pozvala…

Závěrem chci říci, že odsuzuji sexuální, násilné a jiné útoky na kohokoliv (ženy, migranti, zvířata), řešením je nezvolit ty, kteří vlastizrádně a kolaborantsky ničí naše země a prosím všechny zodpovědné a schopné, aby vstoupili do politiky.

Viktor Vereš

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…