Filip (KSČM): Nečas se stydí za senátory, já se stydím za Nečase

27.02.2013 20:46

Reakce předsedy ÚV KSČM Vojtěcha Filipa na slova premiéra Petra Nečase, kterými okomentoval návrh žaloby na prezidenta Václava Klause.

Filip (KSČM): Nečas se stydí za senátory, já se stydím za Nečase
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vojtěch Filip

Pakliže premiér Petr Nečas tvrdí, že v politice ještě nezažil takovou lidskou a politickou ubohost, jakou je návrh ústavní žaloby senátorů na prezidenta Václava Klause, pak já za ubohost, která je současně podvodem na občanech českého státu, považuji jeho podpis pod smlouvami o vypořádání s církvemi, kterým završil proces tzv. církevních restitucí.

A podobně jako se Nečas stydí za senátory, se i já stydím za předsedu vlády. Doufám, že nedostatek respektu k postavení Ústavního soudu, který projevil tím, že s podpisem smluv nevyčkal na rozhodnutí soudců, pro něho bude dostatečným důvodem ke zvážení vlastní míry odpovědnosti a následnému podání demise.

Vojtěch Filip, předseda ÚV KSČM

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…