Doubrava: Potápět lodě s migranty! Přišli pro sociální dávky, krádeže a loupení. Americký zločin v této zemi. A Dienstbierovy kecy, cigáni, sluníčkáři, Uhl a Šabatová…

25.06.2016 16:04

ROZHOVOR Senátor Jaroslav Doubrava nechodil kolem horké kaše o ostře se vyjádřil k problematice imigrantů a „sluníčkářů“. „Bohužel odpovědí vůči Turecku asi reálně může být jen potápění lodí i s migranty a ozbrojená ochrana plotů na vnější hranici EU,“ říká Doubrava. „HateFree představuje nový typ takzvaného PR terorismu. Je to sluníčkářská verze fašistických bojůvek typu Hitlerových SA ze třicátých let v zárodečné formě,“ míní senátor.

Doubrava: Potápět lodě s migranty! Přišli pro sociální dávky, krádeže a loupení. Americký zločin v této zemi. A Dienstbierovy kecy, cigáni, sluníčkáři, Uhl a Šabatová…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Doubrava

Anketa

Velká Británie odchází z Evropské unie. Co se teď stane s EU?

hlasovalo: 19710 lidí

Turecko opakuje hrozby, že v případě nezrušení vízového styku pustí do Evropy migrační vlnu. Jak postupovat, dát Erdoganovi, co chce, nebo opevnit řeckou či makedonskou hranici?

Erdoganova sebranka je obdobná Hitlerově sebrance. Ustoupit Erdoganovi byť o krok znamená přiblížit se o deset kroků ke katastrofě. Z hlediska blízkého nebezpečí Evropskou unii ohrožuje kromě chaosu v řídících strukturách EU především islamisticky se proměňující Turecko. Hitlerova sebranka směřovala k proměně nacionálního socialismu a k diktátorskému nesocialismu. Erdoganova sebranka směřuje od ideje osmanského nacionalismu k osmanskému diktátorství striktně podle islámu. Turecko je Německem roku 1938. Po fašistické ideologii nás teď ohrožuje politická agresivní islámská ideologie.

Bohužel odpovědí vůči Turecku asi reálně může být jen potápění lodí i s migranty a ozbrojená ochrana plotů na vnější hranici EU. Dát mu to, co chce, by znamenalo zcela otevřít hranice, postavit slavobrány s nápisem Vítáme vás. Ano, opevnit hranice, přestat mu platit výpalné, a tak kategoricky odmítnout jeho nestoudné a sprosté vydírání! Asi si ho může dovolit. Už jednou stála vojska u Vídně. Erdoganova vojska postoupila podstatně dál. Okupují už celou Evropu a ta ve své blbosti to stále nechce pochopit. Erdogan dobře ví, že až si to vedení EU uvědomí, bude pro ni pozdě! Proto se i chystá vyhlásit Turecko islámským státem a zapomenout na tureckého národního hrdinu Atatürka.

Větším problémem může být migrace z afrických zemí přes Itálii. V Libyi je připraven na cestu do Evropy milion lidí, další utíkají už i z Egypta. Jak tomu čelit? Komu máme pomáhat a komu ne? Nakolik je v našich silách pomáhat v místě a řešit situaci přímo v Africe, aby lidé neměli důvod utíkat?

Problém s Tureckem je stejný jako s Libyí. Plošně varovat před migrační vlnou a potom potápět lodi. Pokud budou na lodi migranti, byli varováni. Již loni o této variantě opatrně hovořil bezpečnostní expert Martin Koller a nejen on. Probouzejí se i naši bývalí vysocí činitelé naší armády. Nemyslím si, že proto, že už odešli z aktivní služby, ale proto, že i jim konečně dochází, že jsme ve válce, jen si to málo z nás uvědomuje. Konečně i oni bijí na poplach! Ostatně nebylo by namístě, aby jim pomáhaly především ty státy, které je po staletí okrádali nejen o přírodní bohatství, ale i zotročovali jejich obyvatele, se kterými zacházeli mnohdy hůř než se zvířaty?!

Generál Šedivý navrhuje, že bude nutné udělat pořádek v Libyi a migranty tam vracet zpátky. Je to jeden z možných scénářů?

Generál Šedivý je jedním z těch, o kterých jsem hovořil v předchozí otázce. Myslím, že má naprostou pravdu. Jde o jediný možný scénář, pokud jde o libyjský směr. Jak se alespoň pokusit napravit americký zločin v této zemi?  Část území ovládají bandy islamistického charakteru a část ovládají bandy slepené do jakési polostátní administrativy, se kterou jakž takž se dá spolupracovat. Jediné rozumné řešení je obsadit část území jako protektorát OSN či EU či NATO nebo šmoulů – to si vyberte. Tam zavést dočasnou vojenskou správu a vytvořit tábory pro migranty.

K tomu lze dodat, že kvůli naivně oslavovanému pseudopokroku takzvaného arabského jara v islámsky orientovaných, arabsky hovořících zemích na břehu Středozemního moře odstranili Američané autoritativní režimy od Tuniska přes Egypt k Libyi, ale neznamená to pokrok, jenom úmyslné vytvoření bezpečnostního rizika. Prudce se zvýšily šance militantních islamistů dostat se k moci. V Egyptě se armádě podařilo tvrdé islamisty zbavit moci, a stovky jich přitom preventivně postřílet. NATO naopak zločinně podporovalo povstalce proti libyjskému režimu plukovníka Kaddáfiho. Přitom plukovník byl ten, kdo (samozřejmě ne zadarmo) bránil přepravě migrantů z území Libye do Evropy.

Nikdo si samozřejmě nechce veřejně přiznat, že pro bezpečnost Evropy jsou lepší fungující zlí diktátoři v Asii a Africe, kteří kašlou na evropskou demokracii, která jim je cizí. Iluze míru a tolerance skončila v bidetu. Navíc kdo dává Američanům právo rozhodovat, kdo v které zemi bude prezidentem? O tom si přece musejí rozhodovat občané těch zemí!

Stále se vyvíjí debata o uplatnitelnosti migrantů. Jde jak o ty, kteří už v Evropě jsou, i ty, jež přicházejí. Jak se mění situace s jejich zaměstnatelností? Zhoršuje se kriminalita? A je vůbec správné poukazovat na kriminalitu migrantů?

Přijímat lze jenom migranty, kteří znamenají obohacení – tedy specialisty, ať řemeslníky, IT šikuly, lékaře a vědecky zaměřené pracovníky. Pokud jde o důsledek migrační invaze, bude uplatnitelných zhruba 10–15  procent migrantů, a to jsem velký optimista. Viděl jsem hodně videí, na kterých se migranti vyjadřovali ke své budoucnosti v Evropě. V první řadě sociální dávky, pak krádeže a loupení. Tak se chtějí živit. O práci ani slovo!

Zhoršuje se kriminalita? Promiňte. Co je to za otázku? Na tuto otázku je dnes odpověď již jasná: Ano. A je vůbec správné poukazovat na kriminalitu migrantů? Je to povinností policie a státu obecně o tom informovat. Podobně jako informujeme řidiče o místech, kde je vyšší nebezpečí střetu se zvěří, a není v tom nic proti přírodě, informovat o chování migrantů jako nového (cizorodého) prvku je povinností, prevencí dalšího nárůstu kriminality.

Ekonomičtí analytici společnosti Cyrrus ale tvrdí, že Česká republika by z příchodu desítek tisíc migrantů dlouhodobě profitovala. Naše ekonomika jich prý zvládne pojmout až 80 tisíc ročně s tím, že je třeba přizpůsobit trh práce. Ministr Dienstbier to podporuje, odbory to považují za nátlak zaměstnavatelů, aby lidé pracovali za ještě menší plat…

Kecy od Cyrrusu a Dienstbiera jsou typickým příkladem aktivistického mlžení. Vědí, že celá řada rodin musí prosit o finanční pomoc na léčení svých dětí? Vědí, kolik seniorů musí zvažovat, co si pořídit, léky, nebo potraviny, vědí, jak parádně si žijí ze sociálních dávek cigáni? A to chtějí náš sociální systém zatížit dalšími požírači soc. dávek? Ne, s tím nikdy souhlasit nemohu! Odboráři mají plnou pravdu. Pro zaměstnavatele to je vítaný nátlak na ukázněnost zaměstnanců.

Jaký je váš názor na iniciativu HateFree, kterou provozuje Úřad vlády? Rozpočet čistě jen na HateFree Culture v roce 2015 byl celkem zhruba 9 086 457 korun. Celkový tříletý rozpočet čistě jen pro HateFree Culture je na aktivity 7,63 milionu a na vysílací časy, inzerci (sem spadá i část dalších aktivit projektu, nejen HFC) je 9,88 milionu. Celkem tedy 17,51 milionu. Ten, kdo šíří nenávist, je podle HateFree takzvaný hejtr, čili nenávistník. Nenávist šíří podle HateFree fanoušci Zemana, Putina, kritici Romů, ti, kteří mluví o lásce k vlasti, a odpůrci Václava Havla, Strany zelených, „humanistů“, imigrace a multikulturalismu...

HateFree představuje nový typ takzvaného PR terorismu. Je to sluníčkářská verze fašistických bojůvek typu Hitlerových SA ze třicátých let v zárodečné formě. Doufám, že tato a další podobné organizace budou vyhodnoceny jako nebezpečné. Hlavně že se neustále přemílá proruská propaganda! Ta mi připomíná ekoteroristy, když bránili průchodu dálnice D8 Českým středohořím tvrzením, že se tam zničí lokalita vzácného českého jeřábu. Nikdo nevěděl, jak vypadá, ale podle nich tam byl. Jak je možné, že takové bandy, jako jsou ty jmenované, dostávají tak obrovské prostředky? Jako bychom je nepotřebovali jinde! Ale o tom jsem už mluvil.



Jaký je váš názor na kauzu takzvané Kliniky? Levicoví extremisté, anarchisté, squatteři a autonomisté obsadili dům, který jim nepatří. Navíc si na ně stěžují místní občané... Mělo by město dům zakoupit a přenechat ho těmto lidem, kteří porušují opakovaně zákon?

Lze postupovat jenom tvrdě podle zákona. Pokud lidé tohoto typu nezastavíme, bude to pro naši společnost pohromou. Jsou důkazem našeho národního zvyku. Ignorace zákonů. Mohou být vzorem pro další a další. Víme o případech obsazení dokonce obydlených domů migranty ve Francii a Anglii. Proč by se tomu vyhýbali u nás?

Vysvětlete mi důvod, proč by radnice měla kupovat dům pro lidi, kteří vědomě porušují zákon a navíc se chovají tak, že dávají sousedům důvody ke stížnostem na ně. Zajímavé je, že s touto agendou je spojena mladá aktivistka Saša Uhlová. Automaticky jsem si, myslím, že ne neprávem, připomenul naivisty Uhla a Šabatovou. Mladá Uhlová je také mimo realitu. Popírá, že by v ČR byl levicový extremismus. To sice říkám i já, ale také dodávám, že zde neexistuje kromě levicového ani skutečný pravicový extremismus, kterému říkají sluníčkáři, že je to dokonce cosi fašistického.

Takzvaní levicoví extremisté jsou v podstatě jenom chaoti podobného ražení jako Uhl a Šabatová. Protože nemají žádný skutečný program, vždy sáhnou k tomu, co je nikdy nezklamalo. Vydávají se za zastánce andělů a vrhají se do boje proti tomu, co nazývají protesty proti projevům nenávisti a xenofobie. U naivní části obyvatelstva mohou tyto triky vyvolat sympatie. Saša Uhlová si myslí, že prý policie překračuje svoje pravomoci a řada zásahů na demonstracích je příliš tvrdá, je to jenom potvrzení toho, že patří mezi podivné lidi z Kliniky.

Andrej Babiš poměrně ostře kritizuje imigrační vlnu. Současně má ve straně Roberta Pelikána považovaného za takzvaného vítače či sluníčkáře. Do této kategorie patří i primátorka Krnáčová či někteří poslanci ANO. Sám Babiš navštívil Kliniku a v počátcích se k ní stavěl poměrně kladně. Jak tomu rozumět? Je Babiš „hejtr“, nebo sluníčkář? Nebo podle toho, jak se mu to zrovna hodí?

Babiš se neobejde bez migrační vlny, protože jinak by neměl kde nahonit politické body. Fušuje do řemesla Okamurovi. Ale u Okamury víme, že to myslí vážně, u Babiše to je jenom politický trik. Kdyby to vážně myslel, už dávno proti tomu něco dělal. Možnosti k tomu má! Problém je v tom, že není politik, ale podnikatel v oboru politiky. Proto má ve vládě Pelikána, v Praze Krnáčovou. A prostě sebere všechno, co se mu momentálně naskytne. Pro efekt si hledá do regionální politiky baleťáky, lékařské a vědecky orientované kandidáty, aby vzbuzovali zdání solidnosti pro jeho hnutí ANO. Cílem jsou momentální chaotické zisky. Proto je perspektivně ANO podobně nebezpečné jako klan zelených nebo ultra ODS zvaná dnes TOP 09.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Národ si to konečně uvědomil.“ Vážné zjištění. Jde o volby v ČR

13:41 „Národ si to konečně uvědomil.“ Vážné zjištění. Jde o volby v ČR

VIDLÁKŮV TÝDEN Že v preferencích stoupají ti, kteří objeli s protivládními akcemi republiku? „Konečn…