Merkelovou zavřít do blázince. Česko je stále řízené Kremlem. Vládne zde obrovská chobotnice, účtuje politický vězeň

09.05.2016 9:26

ROZHOVOR Všechno v Česku ovládají bývalí komunisté a estébáci. Nejsme demokratickým státem ale i kvůli diktátu Evropské unie. Skáčeme, jak nám v Bruselu pískají. Německou kancléřku Angelu Merkelovou bych i s jejím vstřícným přístupem k mudlům zavřel někam do blázince. Bývalý politický vězeň a tvrdý antikomunista Jiří Wolf se vyjadřuje k tuzemské politické garnituře, Evropské unii, ale i uprchlíkům.

Merkelovou zavřít do blázince. Česko je stále řízené Kremlem. Vládne zde obrovská chobotnice, účtuje politický vězeň
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Jiří Wolf

Anketa

Kdo se podle vás nejvíce zasloužil o porážku Hitlera?

1%
84%
hlasovalo: 20689 lidí

O spoustě lidí hovoříte jako o ruských agentech. Třeba i o Václavu Havlovi. Nevidíte agenta už v úplně každém, není to paranoia?

Nebojte se, i když to tak možná vypadá, paranoidní nejsem. Havel podle všeho sloužil sovětské rozvědce, tedy GRU. Podobně jako sloužil polské tajné službě Lech Walesa. Každý, kdo byl pět let zájmovou osobou, byl automaticky agentem. V Československu přeci měli své poradce. Po věznicích jezdili tito členové GRU a získali spousty politických vězňů. Někteří zůstali doma, jiní se dostali do zahraničí, působí tam dál jako spící agenti a v případě potřeby pokračují v činnosti. Jakmile začal rok 1989, přišla na řadu tato vlna ilegálů. Komunisté „odcházeli“ ze svých pozic. Třeba známá novinářka Markéta Hrbková mi říkala, že když dělala v Českém rozhlase, tak tam chodil po kancelářích starý Dienstbier a nakazoval řadovým zaměstnancům komunistům, kdo vstoupí do které strany, aby pak měli soudruzi vše pod kontrolou. Také mi prozradila, že všechna komerční rádia i televize byla obsazena estébáky.

Píší mi lidé, jak to, že se komunisté znovu dostali k moci a já jim odepisuju, že nikdy nebyli poraženi, že je žádný listopad neodstavil! Vždyť třeba každý generální ředitel České televize byl bývalý komunista anebo jejich sluha. Začal s tím Jiří Kantůrek, který mi řekl v nemocnici, než zemřel, že musel poslouchat sovětské poradce. Ti tam pracují dodnes. Jsou ženatí, mají česká jména, ale když se podíváte do jejich minulosti, vidíte ruský původ. Vezměte si třeba neřáda Petra Dvořáka, také bývalý komunista. Konfederaci politických vězňů zakládali agenti StB. V roce 1968 Klub angažovaných nestraníků také. Nevylezli z nějakých kanálů, jen se přeskupili, někteří vyšli z ilegality, jiní do ní vstoupili a postupem času z toho vznikla možná silnější síť, než měli v Československu za bývalého režimu. Někteří nebyli na seznamu StB, ale byli na seznamu GRU. Až se někdy v Rusku otevřou archivy, tak tam historici najdou Václava Havla, starého Jiřího Dienstbiera a další politiky, co vládnou ještě dnes. Je to organizovaně řízené. Parlament, Senát, ale i někteří čeští europoslanci jako Jaromír Štětina. Komunisté mají všude svůj vliv a vše naprosto pod kontrolou. Po revoluci navíc rozkradli republiku, jak mohli. Kdo má moc ekonomickou, má i tu politickou. Příkladem je Andrej Babiš.

Nemluví z vás především totální zklamání nad tím, jak dopadl soud s vaším trýznitelem z věznice v Minkovicích a nedávným poslancem Josefem Vondruškou, který byl zproštěn obžaloby?

Problém tu byl politický. Nad chodem všech táborů tehdy dohlížel orgán justice, takže vládla obava, že by justice odsouzením bachaře usvědčila sama sebe z podílu na zločinu. Zločinec nemůže odsoudit sám sebe! Proto od roku 1989 nedošlo k jedinému odsouzení dozorce z komunistických lágrů. To by mohl učinit jen mezinárodní soud.

V této nešťastné kauze přišel k soudu i Vladimír Hučín. V minulosti udal devět lidí kvůli držení zbraní, byl vydírán a jeho výpověď mi velmi uškodila. A také tam svědčil jeden Rom, který je veden ve zvláštním seznamu v držení ministerstva spravedlnosti. Za totality sloužila v každé věznici takzvaná vnitřní ochrana, tedy estébáci. Všechny agenty, co pro ně pracovali za tabáček a jiné výhody, pustili velmi brzo ven, předali je kriminálce a u ní jako udavači pokračovali. Bez nich by se kriminálka neobešla. Mají je proto v hrsti. Když spáchají trestný čin, dostávají většinou podmínku nebo minimální tresty. Když je potřeba, vybírají je z toho seznamu ještě dnes a nasazují, kam libo. Nejčastěji do vazebních věznic, někteří svědčí i u soudu. To byl i případ Romáka, co u mého soudu naprosto prokazatelně lhal, přesto nedostal křivé obvinění. Podle toho se pozná, kdo je na seznamu. Někdy svědčí i jako spolupachatelé a nejsou odsouzeni. Jde o hustou síť udavačů spolupracující se starými strukturami. To znamená, že i po pětadvaceti letech staré struktury fungují. Zmíněný seznam udavačů ve vězeních nebyl nikdy zveřejněn.

Hovoříte velmi podobně jako politický vězeň a antikomunista Petr Cibulka, který ale u mnoha lidí ztratil důvěru právě tím, jak považuje každého za agenta KGB nebo GRU...

Cibulka je takzvaně jednostranný. Já s ním přestal spolupracovat, když začal s tím svým siderickým informačním kyvadlem, kterým občané prý rozpoznají ruské agenty. To je naprostá blbost. On napumpoval do lidí tolik informací, že už si říkají, že je to šílenec, protože není možné, aby byl každý ruským špionem. Když to ale postupně rozeberete, tak do sebe vše zapadá. Kdyby byl zveřejněn seznam agentů vnitřní ochrany za bývalého režimu, budeme vědět víc. Najednou bychom zjistili, u kterého soudu křivě svědčil bývalý agent StB a tak dále. Nicméně udavači pořád přibývají. Domnívám se, že je Česko řízené Kremlem dál a ruští poradci zde jsou stále. Jde o chapadla obrovské chobotnice. Spousta lidí je v tomto státě naprosto bezmocných. Neví, koho volit, a tak volí menší zla.

Do stran se dostávají agenti i nadále a místo demokracie máme demokraturu. Jestliže zde osmdesát procent společnosti nechce mudly, tak obyčejné lidi mohu ujistit, že o tom stejně nerozhodují. Přestože by měli zákonodárci vyslyšet hlas lidu, kašlou na něj. Měli by říct dobře, vy je nechcete, tak tady nebudou. Na druhou stranu na nás tlačí Evropská unie, což je diktát a neskutečná direktiva. Musíme skákat, jak oni pískají. Už nejsme po právní stránce demokratickým státem, ale jsme podřízeni diktátu někoho jiného.

Pojem mudlové je ze světa Harryho Pottera vytvořeného Joanne Rowlingovou. Je to označení pro lidi, kteří neumí kouzlit a jsou nekouzelnické nebo smíšené krve. Komu vy říkáte mudlové?

To jsou všichni muslimové, kteří se snaží dostat do Evropy a mít se tady na úkor zdejší populace dobře. Já jim říkám mudlové. Ono se to docela uchytilo. Problém samotný je založen na válce, do který na Středním východě nikdo nevidí. Jasné jen je, že v tom mají prsty Rusáci a Američané. V každé tamní válce šlo o spory mezi Východem a Západem. Vždy se vedly války o území a jeho bohatství, tam hlavně o ropu. Je smutné, že si Syřané nejsou schopni vybojovat vlastní svobodu. V tom vidím zbabělost toho národa. Utíkají pryč a nechávají tam jiné, kteří jsou vražděni. Podle mě je největším zdejším průšvihem německá kancléřka Angela Merkelová. Je naprosto nezodpovědná. To je ženská, kterou bych zbavil svéprávnosti a zavřel do blázince. Nicméně se říká, že musí poslouchat Američany. Je to takový guláš, že se v tom lidé vůbec nevyznají.

To je pravda. Už se v tom pořádně nevyznají ani ti, co by se v tom vyznat měli...

Navíc existují organizace, které uprchlictví ještě podporují, čímž se rozšiřují. V kampani se objevují lživé informace. Už v mateřských školách se dětičky učí básničky a písničky o tom, že je Alláh hodný. Měl jsem pravdu, když jsem prohlásil, že jediným řešením je zastavit příliv uprchlíků a vracet je. Jak vidíme, tak se to během několika měsíců stalo. To je nejrozumnější řešení. Problém je, že se zastavil příliv do Řecka, jenže uprchlíci sem vlezou jinou stranou. Oknem třeba i přes Gibraltar, Francii a Itálii. Touha mít se dobře, nalézt nový Klondike, což je pro ně západní Evropa, kde je vysoká životní úroveň, je obrovská. Vemte si Afriku. Skoro nikdo tam nechce pracovat, proto dřou bídu s nouzí a chtějí do Evropy. Přijímal bych tedy na nezbytně dlouhou dobu jen lidi ze Sýrie, kde je opravdu konflikt, a zbytek bych všechno nekompromisně vracel. Přesto půjde o obrovské finanční náklady, které natolik zatíží sociální a ekonomický systém evropských zemí, že si to ani nedokážeme představit. Také bych jim do Sýrie poslal zbraně, ať se brání. To je ale zase nehumánní. Každý stát by měl bojovat za svou svobodu, jako to udělali třeba Izraelci. Kdyby bylo napadeno Česko, stál bych se zbraní v ruce odhodlán bránit svou zemi i jako důchodce mezi prvními.

Například Kurdové bojující proti Islámskému státu z Česka zbraně dostali. Nicméně na Středním východě má významnou roli Turecko, člen NATO, který to hraje na několik stran najednou a zatím úspěšně...

Já Turkům nevěřím. Nevěřím, že ty miliardy, co dostanou, použijí na uprchlíky. To jsou tak velké peníze, že poslouží jako výpomoc státní kase Turecka anebo budou zpronevěřeny. Turci sami ale to obrovské množství utečenců nezvládnou, budou je vracet přes hranice nazpět do Sýrie, tedy do války. Jde o obrovský kolotoč a blázinec. Spousta lidí je z toho naprosto zděšená, strachy někteří nespí. Před půl rokem jsem šel v Praze do metra, měl jsem křížek na krku a dvě muslimky a tři muslimové, tedy mudlové, po mně začali plivat. Nejsou tolerantní, je to jiná kultura a náboženství, které má až militantní charakter. Němci, když si je tam natahají, to teprve poznají a budou litovat. Znásilnění přibude. Jaro je tady, léto hned za ním.

Z Německa a jiných západních zemí Evropy mi píší čeští emigranti, tedy krajané, že večer už nechodí ven. To si tam nadělali ale svoje vlastní hovínko. Lidé opravdu mají strach. Někdo říká, že Anglie a Francie jsou dobrou ukázkou multikulturních společností. Nicméně oni si tam muslimy natahali již dříve z kolonií jako levnou pracovní sílu. Tito starousedlíci už se přizpůsobili. Nicméně v tom, co teď přichází, jsou nevzdělaní lidé, naočkovaní šílenci, džihádisté. A nevíte, kdo je terorista a kdo není. Problémy budou pokračovat a mohutnět.

Proč se podle vás Angela Merkelová nechce vzdát své vítací politiky?

Německo od války pociťuje komplex méněcennosti z holokaustu a dnešní vítací politiku bere jako své vyvinění. Snaží se o humanistický přístup, aby si vylepšilo reputaci. Oni mají kolektivní vinu a stud v sobě hluboce zakořeněné. Nedokázali to ještě ničím překonat. V Německu žije poměrně velká komunita Turků, ale otázkou je, jak tam přišli. Když skončila druhá světová válka, bylo Německo totálně zničené. Města vybombardovaná, lidé neměli kde bydlet. Málo chlapů, žádné pracovní síly. Tak se do země natahali muži z Itálie a Turecka. Tisíce dělníků, které německá vláda potřebovala. Italové se většinou vrátili domů, ale obrovský počet Turků se oženil a zůstal. Za dalšími přišly jejich rodiny. S Němci žili ve shodě a dostali občanství za to, že vybudovali nové Německo.

Nikdo by nevěřil, že se jim tam sedmdesát let po válce najednou začne rozlévat uprchlická tsunami skládající se hlavně z nevzdělaných lidí. Je to stejné jako s exodem Romů od nás do Velké Británie a Kanady. I oni tam našli svůj Klondike. Zvítězila vidina bohatství, získání bytů, sociálních dávek a tak dále. Samozřejmě že mezi imigranty jsou i novináři, architekti a inženýři, ale jde o mizivé procento. Valná většina z těch lidí utíká za lepším. Jde o masové prospěchářství. Ztratili pasy, ale drahé telefony a tablety ne. Proto se říká, že to bylo organizované stěhování muslimů, pátá kolona Alláha! Když se pak dozvěděli, že jsou v Česku detenční zařízení, kam je nejdřív zavřou, tak se mu začali velkým obloukem vyhýbat. Detenční zařízení a nižší životní úroveň nás v podstatě zachránily. Také ve Švýcarsku z toho důvodu došlo ke zřízení detenčních ústavů.

Nicméně ani mudlům, co utíkají do Německa, nebude všem zajištěno takové bohatství, jaké si představují. Takže přijdou obrovské pouliční nepokoje. Nevzdělaní imigranti nebudou mít dobře placenou práci a budou nespokojeni. Už dnes vidíme, jak v Německu hajlují a kříčí „Heil Hitler“. Bylo to ve zprávách z Německa. Kdyby to udělali rodilí Němci, tak jdou okamžitě sedět. Arabové si ale mohou hajlovat anebo jít anglickými městy s plakáty: „Alláh na vás, podřežem vás!“ I Britové se museli zbláznit, když je takhle nechali pochodovat. Je to absurdní, ale etnické menšiny mají v civilizovaném světě větší ochranu než většiny. Stále se jim ustupuje a ony té slabosti zneužívají. A až v Německu nastanou nepokoje, budou chráněni hlavně Arabové. Na to vemte jed.

Pane, vy mluvíte jako rasista...

Každý, kdo dnes v Evropě mluví pravdu a snaží se šířit vlastní názory, je rasista. Já nejsem rasista. Mudlové mi nevadí, když se chovají slušně a neterorizují ostatní obyvatele. Nespokojená většina by na tom mohla vlastně dost vydělat. Jak? Za pár let se stane menšinou a bude zase masivně chráněna ona. Dnes nespokojení lidé, co pracují a platí daně, dostávají na ulici pendrekem. Je to převrácená logika, naprostý nesmysl. Ale tak to je. I Česká republika má obrovský strach, aby nebyla na mezinárodním poli odsuzována za rasistický přístup k asociálním mudlům. Kvůli tomu je odhodlána dělat ústupky i proti své vůli. Nejhorší je, že olej do ohně přilévají takzvané neziskové organizace, které si z toho udělaly těžký džob. V Česku je jich víc než dost. Dostávají peníze od vlády a štědré dotace z Bruselu. Některé organizace, třeba Helsinki Watch, sbírají negativní informace, posílají je do Washingtonu, D. C, a dostanou za to peníze, přestože jde o vyložené nepravdy. Zprávy se pak publikují v ročence o lidských právech amerického Kongresu a my jsme vnímáni málem jako otrokáři. Podobné organizace jsou ochotny špinit tento stát jen proto, aby získaly peníze na svůj chod. Na kanceláře, na telefony, na platy. A čím více špíny, tím více peněz. Mělo by se jim v tom zamezit.

reklama

autor: Jan Rychetský

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opravdu chtějí Fialovi voliči tak „masivní podporu válce“? Je zde pochybnost

17:30 Opravdu chtějí Fialovi voliči tak „masivní podporu válce“? Je zde pochybnost

„Česká republika, ale postupně i další země, jsou zatahovány do konfliktu na Ukrajině,“ říká předsed…