Přátelé z ODS říkají toto. Děsím se scénáře po volbách. Okamurův poradce natvrdo

27.03.2024 4:38 | Rozhovor

„Spolu s našimi partnery se snažíme blokovat všechny ideologické prasárny, kterými nás Brusel likviduje. V tom mu ale vydatně pomáhají zástupci hnutí ANO v čele s hlavní cenzorkou Jourovou,“ sdělil ParlamentnímListům.cz dlouholetý rádce Tomia Okamury Jaroslav Novák, zvaný Večerníček. Bavili jsme se s ním i o některých problémech českého zdravotnictví.

Přátelé z ODS říkají toto. Děsím se scénáře po volbách. Okamurův poradce natvrdo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura se svým přítelem Jaroslavem N. Večerníčkem

Vláda Petra Fialy má velice malou důvěru. Dovládne do voleb?

Ano. Nemají jinou volbu. Podle přísloví: „Spolu kradli, spolu visí.“ V jejich případě: „Spolu lhali, spolu ničili zemi, spolu prohrají další volby.“

To, čeho se děsím, je, že po volbách nám povládne ANO s ODS. Pochopitelně, aby se to voličům „osladilo“, ODS se zbaví Fialy. To je dobrý plán, ale aby měl i moje sympatie, měla by to ODS udělat dnes. Distancovat se od všech liberálních eurofašistů, vrátit se ke konzervativním hodnotám a dělat politiku bez scestné zelené nebo protiruské ideologie. Taková ODS by měla smysl a význam. V tuto chvíli je to ODS, která supluje pravicovou konzervativní stranu a paradoxně i tu chybějící levici. My hájíme národní zájmy, malý stát a tradiční evropské hodnoty položené na anticko-židovsko-křesťanských principech. 

Člen ODS a starosta v Řeporyjích Pavel Novotný ParlamentnímListům.cz sdělil: "Voliči Tomia Okamury jsou jen debilové. Jen hloupý člověk nepozná, když mu někdo dlouho lže do ksichtu." Co vy na to?

Nerad bych komentoval kdejakého exhibicionistu, ale souhlas. Ano, jen debil může volit lidi, kteří v devadesátkách rozkradli zemi, před lety znásobili její ekonomickou krizi, partaje, které lhaly před volbami a lžou zcela prokazatelně i po volbách. A hájit partaj, která má podle mezinárodní studie nejhoršího premiéra planety, to chce skutečně buď hroší kůži, nebo IQ posečené louky. Mám v ODS přátele, ale ti jsou samozřejmě nešťastní a to, co Fialova pětidemolice předvádí, v nich budí zoufalství.

Svoboda a přímá demokracie (SPD) vytvořila před eurovolbami koalici. Jsou ale opravdu Majerová a Mach, bývalí "ódesáci", tím nejlepším, co mohla SPD nasadit?

Bývalí „ódesáci“ jsme i my, v uvozovkách otcové zakladatelé SPD. Být bývalým voličem nebo členem ODS není ostuda. Ostudou by bylo jím zůstat. Alespoň dokud ji vedou lidé jako Fiala nebo Černochová.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Rychetský

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Jasné koho volit. ODS ani náhodou., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusefuki , 27.03.2024 10:04:56

|  6 |  0

Další články z rubriky

Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

16:59 Konec 168 hodin, ale Fridrichová v ČT zůstává. Vyoral má jasno, co bude dál

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA „Tomuhle propagandistickému braku vzpomínky věnovat nebudu,“ říká z…