Takto probíhá islamizace ČR a tito politici u nás islám podporují... Znalec odkrývá neznámá fakta

20.10.2017 10:02

ROZHOVOR Bývalý muslim, autor knih „Islám a islamismus v České republice“ a „Ježíš Kristus a islám“ Lukáš Lhoťan popisuje, jak probíhá pronikání islámu do České republiky a kteří politici a které síly islám v ČR podporují.

Takto probíhá islamizace ČR a tito politici u nás islám podporují... Znalec odkrývá neznámá fakta
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Transparent českých muslimů

Hovoří se o tom, jak ambasády islámských států či jejich nadace podporují islamizaci zemí Evropy… Co k tomu můžete říci? Které státy se na tom podílejí?

Hlavně Saúdská Arábie, Katar, Kuvajt. Ale muslimské komunity podporují všechny muslimské země. Turecko ovládá většinu tureckých mešit v Evropě. Maroko se stará o komunity svých občanů v Evropě, a podobně. Dokonce tato politika byla v některých zemích, například v Německu, i podporována ze strany státu.

Islamizace Evropy je logickým důsledkem masové migrace muslimů do Evropy a šířením islámu, islám je misijní nábožensko-politický systém, který využívá současného politického sekulárně-liberálního režimu ke své expanzi. Bylo by naivní si myslet, že se něco takového nebude dít.

Jak to konkrétně vypadá v České republice?

Různé islamistické organizace a muslimské státy zde podporovaly vznik mešit, vydávání literatury propagující islám a Saúdská Arábie například platí českým muslimům veškeré náklady na pouť do Mekky. Posílají sem i své ideology, aby zde zasévali mezi muslimy jejich verzi islámu a prosazovali i islámské právo šáría. To občas vede ke konfliktům mezi jednotlivými organizacemi a zeměmi, ale ty nejsou veřejně vidět.

A kdo je hlavní nepřítel těchto muslimských aktivit v ČR?

Možná to asi lidi překvapí, ale nejsou to čeští antiislamisté, ale věřící křesťané. Muslimové neuvažují ve výhledu nějakého čtyřletého volebního období, tak jako uvažuje většina politiků u nás v Evropě. Muslimové uvažují v dlouhodobém horizontu desetiletí a vidí, že reálně jsou čeští antiislamisté slabí, roztříštění a mnozí z těch, kteří jsou výraznými postavami českého antiislámu, mají o islámu chabé znalosti nebo se snaží antiislám využít jen pro své politické cíle a dostat se na vlně odporu k islámu do politických funkcí a ke korýtku.

Muslimové zároveň vidí na příkladu Francie či Anglie, že není společenský konsenzus na odporu k šíření islámu a proti imigraci, i když to třeba v různých anketách vypadá jinak. Takže muslimové vědí, že naše politika je roztříštěná a dokážou v ní dobře „plavat“. Dokážou spolupracovat s většinou našich politických stran a i přes různé kauzy se jim daří postupně prosazovat šíření islámu přímo i nepřímo skrze výuku multikulturalismu ve školách a skrze podporu imigrace.

Jenže věřící křesťané jsou pro ně velká překážka. Věřící křesťan ví, že islám není jinou cestou k Bohu, jak se dá charakterizovat filozofie takového profesora Halíka a jeho kolegů z ideologického směru takzvaných abrahamovských náboženství, ale naopak ví, že islám je cestou k záhubě duše. Takový věřící křesťan ví, že pravda je jen jedna a rozhodně jí není islám. Proto tito věřící křesťané vedou aktivní odpor proti muslimskému přistěhovalectví, proti šíření islámu a vedou i apologetiku proti islámu a prokázání jeho lživosti. Proto můžeme vidět, že největší odpor proti imigraci muslimů je v křesťanském Polsku či v Maďarsku. Tito věřící křesťané ovšem nejen tohle prosazují, ale vychovávají v tom i své děti, které jsou pak vzdělané v problematice islámu a dokážou mu čelit. Tito věřící křesťané v tomto duchovním zápasu proti islámu se neohlížejí na nějaké čtyřleté volební období, ale konají celý svůj život, a proto jsou skutečnou dlouhodobou hrozbou pro islám. 

A proto i čeští muslimové se snaží v rámci spolupráce s multikulturními organizacemi šířit v české společnosti, a hlavně v českých školách, brožurky typu „Islám a křesťanství v Bibli“ nebo „Ženy v islámu a ženy v židovsko-křesťanské tradici“, které obsahují lži a polopravdy o křesťanství. Proto se jim věnuji i ve své knize Ježíš Kristus a islám

Probíhá postupná islamizace v ČR i jinými cestami? Hodně se hovoří například o Teplicích…

Jistě, probíhá. A to skrze ekonomickou islamizaci. Skupováním pozemků, domů, firem a prosazováním ekonomiky založené na takzvaných halal potravinách. Tedy potravinách čistých dle islámských požadavků. U nás je to sice nejvíce vidět právě na lázeňství, a to nejen v Teplicích, ale velkým odvětvím je i zpracování a prodej kebabu. Dnes máte kebaby v každém větším městě a mnozí z prodavačů jsou muslimové, hlavně Turci a Balkánci. Ti si sem přivezou rodiny a pomalu se tak vytvářejí základy pro vznik malých muslimských komunit v malých českých či moravských městech. Taktéž mnohé Češky si dovážejí nové muslimské partnery ze svých dovolených v Egyptě či v Tunisu a dnes i z pobytu ve skoro muslimských zemích v západní Evropě. Tento trend je dlouhodobý a zesiluje, bohužel se to vše těžko kontroluje, monitoruje a hlavně těžko se tomu brání.

Kteří z českých politiků dle vašeho názoru nejvíce pomáhají islamizaci naší země a jak?

Rozhodně dnes nejvíce pomáhá islamizaci ČR senátor muslimského původu za ČSSD Hassan Mezian z Litoměřic. Na pravici je to hlavně senátor a starosta Teplic Jaroslav Kubera z ODS, který je přímo odpovědný za vznik muslimské enklávy v Teplicích a okolí. Pak jsou zde i další politici, a nejen z ČSSD, ale i z ODS, ANO, TOP 09 či KDU-ČSL.

U většiny z nich si myslím, že to je jen důsledek jejich nezájmu o budoucnost a snahy získat z obchodu s muslimy zisk. V případě některých levicových politiků jde i o důsledek jejich ideologické nenávisti ke křesťanství a prosazování dogmatu multikulturalismu a liberalismu. U části politiků KDU-ČSL je to i důsledek jejich politiky, že než mít obchody s Ruskem a mít zde Rusy, tak raději obchodovat s muslimy, například s již zmiňovanou Saúdskou Arábií, a mít zde muslimy...

Lukáš Lhoťan je bývalý muslim a autor knih Islám a islamismus v České republice, Ježíš Kristus a islám či Arménský holocaust – Sto let od plánované genocidy arménského národa 1915–2015. Vydal také knihu Marek z Aviana – patron a štít Evropy, životopis duchovního obránce Středoevropanů před islamizací. Dříve redaktor košer finančního webu Shekel.cz. Nyní analytik Da Vinci Prague Institute, o. s. Od roku 1998 do roku 2010 byl spolupracovníkem předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 členem Muslimské obce v Brně, absolventem vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolventem studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

4:43 A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

Proč jsou lidé v Gruzii či na Ukrajině šťastnější než tady? Bloger a spisovatel Ladislav Větvička si…