ANO: Chceme lepší Česko - v každé části naší země

03.05.2016 15:11

Hnutí ANO odstartovalo na začátku května kampaň před krajskými a senátními volbami pod hlavním sloganem “Chceme lepší Česko”.

ANO: Chceme lepší Česko - v každé části naší země
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Po celé České republice se tak objevují billboardy, které vedle předsedy Andreje Babiše představují lídry kandidátek a zásadní témata, která navazují na ústřední claim hnutí ANO pro toto období. Jde o zdravotnictví, bezpečnost, školství, dopravní infrastrukturu, sociální služby a efektivní a transparentní řízení úřadů.

“Rozhodli jsme se komunikovat pozitivně, nechceme se vymezovat. V regionech je ale hodně co vylepšovat a my jsme, myslím, za dva roky ve vládě ukázali, že to zvládneme. To základní máme snad na billboardech, ale já si stejně myslím, že se nejvíc dozvím přímo od lidí.Já už jezdím po republice od konce dubna a opět mám plný kalendář,” říká předseda hnutí ANO Andrej Babiš, který se například tento týden chystá do Pardubic a Brna.

Kampaň jako taková bude teď před létem hlavně na billboardech, s menší podporou v tiskové inzerci, on-linu a na sociálních sítích. To hlavní přijde až na konci léta. Stejně jako ty předešlé má i tuto na svědomí Petr Topinka a jeho kreativní tým. “Na hlavním stylu ANO jsme se rozhodli nic zásadního neměnit, jen ho opět posunout. Pořád má být čistý, srozumitelný s akcentem na lidi. Prostě tam, kde ho má dlouhodobě celé hnutí,” říká Topinka, který dodává, že styl, který zvolili je podle jeho názoru velmi otevřený, vyzívající k dialogu a zaměřený na lokální a regionální potřeby.

Důležitou součástí letošní kampaně je portál www.chcemelepsicesko.cz, který dává prostor vyjádřit se všem, kteří mají názor na dění a vývoj ve svých krajích, a chtějí změnit život v Česku k lepšímu. Na portálu mají lidé možnost vyjádřit se k vybraným tématům nebo naopak sdílet témata, jsou podle jejich názoru pro kvalitu života důležitá.

“Kampaň bude levná a kontaktní, jak jsme zvyklí my i naši voliči. Centrální kampaň bude stát podle posledních odhadů kolem 60 milionů korun,” dodává předseda hnutí Andrej Babiš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

20:07 Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

Klienti Domova sociálních služeb Chotělice využívají nových prostor chráněného bydlení v lokalitě Ji…