Daněk (SPO): Byrokracie, zákazy, nařízení a omezování EU už není sen

23.10.2017 21:43

Byrokracie, zákazy, nařízení a omezování EU už není sen, nýbrž noční můrou svobody a demokracie. Vnucování nesmyslných kvót rozděluje občany i politické strany.

Daněk (SPO): Byrokracie, zákazy, nařízení a omezování EU už není sen
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Když se sen mění v noční můru.

Svobodná Evropa byla před pár lety cílem nás všech, všichni jsme se těšíli ze svobodných a nekomplikovaných hraničních přechodů bez buzerace na jedné, či druhé straně.

Všechno začalo hezky fungovat a lidé, naši spoluobčané, se těšili z možností neomezeně cestovat po Evropě, jenže každá pohádka má špatný, nebo dobrý konec. Zde se zatím dobrého konce není v dohledu a zřejmě bude ještě hůře. Vždyť stačilo tak málo, bývalo by nakrásně stačilo udržovat EU jako spolek zemí, který se rozhodl pro vzájemný obchod a svobodu obyvatel v cestování, pohybu za prací.

Proč se EHS muselo změnit na EU, proč se zjednodušení obchodu a pohybu změnilo na politický moloch? Je to vcelku jednoduché, celá Evropa tak nějak dobře fungovala, tak se museli všude nacpát politici, kteří vlastně nedělají nic jiného než omezení a restrikce, poněvadž dobré věci jsou dávno vymyšleny!

Jirí Daněk

Převzato z profilu.

Jiří Daněk

  • BPP
  • Stát se má řídit jako stát!
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Situace kolem svobody slova je obzvlášť komplikovaná

14:04 Mašek (ANO): Situace kolem svobody slova je obzvlášť komplikovaná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k svobodě slova v Evropské unii