Dýčka (ČHNJ): Co týden vzal

23.02.2018 11:17

Události uplynulých dní očima Zdeňka Dýčky.

Dýčka (ČHNJ): Co týden vzal
Foto: ČHNJ
Popisek: České hnutí za národní jednotu - logo

Kavárenští čerpači penězovodu z Bruselu dávají trestní oznámení a kriminalizují předsedu SPD za „rasisticky nepřijatelné výroky“. Nevím co přesně řekl na adresu cikánského tábora v Letech, ale skutečným Cikánům je to úplně jedno, ani tomu nerozumí a do Let na prohlídky nejezdí dobrovolně ani náhodou. Člověk aby se bál říct, že moje matka mě vždy, jako přerovského rodáka, varovala: “ Od Cikánů se drž raději dál“ . A já ji poslechl a do dneška tak činím, i když ona je již na pravdě boží.

***

Elon Mask to dokázal. Elitám celého světa dal najevo, že je kam zmizet.  Třeba na Mars. Za peníze vybuduje skleníkový ráj a pak se to tu může odpálit a „zlatých pár desítek tisíc lidí“ už bude uklizeno do bezpečí. Otepluje se, všichni doktoři a inženýři táhnou na Evropu a Severní Ameriku. Chazaři na Marsu vybudují svůj Itil II (bývalé hlavní město Chazarské říše) a ostatní ať si nadělají do kaťat. Jinak pro mne za mne, kdyby odjeli zítra, nic se nestane.

KONZERVATIVNÍ ALTERNATIVA

  • KOAL
  • národně - konzervativní politické hnutí

Hlavní zprávy nám ukazují Kima jako magora a degeneráta, ale on studoval ve „Švajcu“ u „globalistů“ a ti mu dali, dle mne, za úkol vytrvat v nastolené cestě kde si elity zkoušejí jak se lidstvo chová pod tvrdou diktaturou. Je to taková laboratoř a je na ni vidět, že i přes sankce jdou dopředu a nejen v raketovém průmyslu. Jsou pod jejich ochranou a Trump může dělat silná vyhlášení jaká chce, ale zasáhnout nemůže. A kromě toho to nejsou iráčtí bojovníci. To jsou skuteční vojáci.

***

Kdejaká herecká šmíra nám káže o morálce a o správných postojích k presidentovi, Babišovi,  Dukovi a tak dále. Asad jim vadí, ale propagace Bandery ne. Dokonce ten blbec Polívka sesmolil větu, že spiťara a hulváta na Hradě nechce. No tak od něj to opravdu sedí. Myslím, že nejsem sám komu se z „umělců“ zvedá kufr. Čest výjimkám jako je pan Vyskočil. Rád bych jmenoval i další, ale podle jmen je neznám. Holt nový Pivec nebo Šejbalová už to není.

Autor je ekonomickým expertem ČHNJ.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …