Fleischer (SPR-RSČ): Pravda o exekucích vyšla najevo, lidé se přestali bát a stydět

25.09.2018 17:17

Kolik let jsem psal o nespravedlivém a krutém a ve světě ojedinělém systému exekucí a nikdo mě nebral vážně. Lidé se styděli a báli, novináři mlčeli. Teď se karta obrátila. V médiích se přidávají další a naše hnutí a odpor bude sílit.

Fleischer (SPR-RSČ): Pravda o exekucích vyšla najevo, lidé se přestali bát a stydět
Foto: Archiv HF
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

Přátelé,

kolik lidí mi před lety povídalo o mém boji s větrnými mlýny.

Dnes se píší věty, které lze najít v mých článcích a pokud si zadáte Karel Fleischer do Google, najdete stovky, tisíce článků na téma nespravedlivých exekucí z pera rozhořčeného živnostníka Fleischera, který chtěl napravit trpkou křivdu, která se mi stala ze strany soukromých exekutorů pro bagatelní dluh.

Zničili mi život, podnik, odlákali partnerku, přátele a odvrátila se ode mě nejbližší rodina.

Já však neklesl na mysli a bojoval s pár lidmi dál, za což jim za to dík, že mě podporují dodnes, ať je to pan PhDr Sládek, nebo běžný občan, který je členem mé skupiny Stop soukromým exekutorům v ČR.

Nebylo to marné bojování.

Jak vidíte, moje slova jsou na veřejně známém a Václavem Moravcem používaném serveru Aktuálně cz v rubrice CHUDÉ ČESKO, ale i zde na Parlamentních Listech a otevřeně tam už beze studu a strachu hovoří lidé, postižení českým bezkonkurenčním exekučním průmyslem a začíná se psát pravda, ale politici stále spí. Jen očerňují Parlamentní Listy, aby odvrátili pozornost lidí od pravdy.

Tak volte ty, kteří to od začátku mysleli vážně a ne ty, co jsou tam dnes a nedělají nic a čtěte moje články, ale projděte si i aktuálně cz a Parlamenti Listy a uvidíte, že jsem měl pravdu.

Zrůdnost ve světě nevídaného lichvářksého předlužování osob s bagatelními dluhy, která se odehrává v Česku, nemá nikde obdoby.

Bojujme, máme podporu už i u široké veřejnosti a části novinářů.

Pravda a konečné vítězství a spravedlnost jsou na naší straně.

Neopouštějte skupinu, jednou bude silná a přidají se další a další, protože jsem měl pravdu a nestyděl se za svůj osud, ale budu bojovat za to, aby tento osud již nikoho nepotkal.

Šiřte naši skupinu, šiřte náš web. Nově jsem i na vk sociální síti, která je obdobou Facebooku, protože mě Facebook blokuje.

Vyhrajeme a proto se nás kšeftaři s lidskou bídou bojí, protože pravda už se dostává na veřejnost a to nejen v Česku, ale i v EU a v zahraničí, co se děje lidem v ČR.

Nenechte se zmást falešnými a nově nastoupivšími hlásači spravedlnosti. My jsme byli ti první.

To už tu bylo, ČSSD bojovala proti exekutorům - a neudělala nic, to samé Okamura, hlásal některé dokonce doslova moje citované věty a je v parlamentu, ale neudělal za dvě období nic.

Jsme to my. My srazíme lichvářský byznys a vyčistíme justici od veksláků a vyděračů výpalného.

Jdeme dál! A tvrdě! Až do cíle!

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…