Hejtman Hašek: Základem demokracie je různost v rovině výměny názorů, nikoliv násilných činů

07.02.2016 20:40

Připojuji se ke všem rozumným politikům napříč celým politickým spektrem, kteří odsuzují včerejší násilný útok na sociální centrum Klinika.

Hejtman Hašek: Základem demokracie je různost v rovině výměny názorů, nikoliv násilných činů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek

Připojuji se ke všem rozumným politikům napříč celým politickým spektrem, kteří odsuzují včerejší násilný útok na sociální centrum Klinika. Základem demokracie je názorová různost a její respektování v rovině výměny názorů, nikoliv násilných činů. Ty musí být potrestány. Věřím, že se stejným zanícením a rozhořčením se budeme opět všichni společně zasazovat o rychlé policejní vyšetřování a spravedlivý trest i při ochraně bezpečnosti našich občanů, že v ČR nebude existovat narozdíl od Německa pokyn policistům nezabývat se řešením trestných činů v případě podezření na určitou identitu pachatele,zkrátka že zůstaneme i nadále státem, kde zákony platí pro všechny a jejich porušování nebude tolerováno nikomu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kobza (SPD): Půjde i o jakési perpetuum mobile výroby voličů

17:17 Kobza (SPD): Půjde i o jakési perpetuum mobile výroby voličů

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě