Hejtman Půta: Pochvala pro bývalého hejtmana Zámečníka za dobrou dohodu

25.05.2019 17:31

Komentář na facebookovém profilu k železniční trati ve směru na Turnov, která rozděluje stotisícové město na dvě části a u níž je v plánu postavit podchod

Hejtman Půta: Pochvala pro bývalého hejtmana Zámečníka za dobrou dohodu
Foto: archiv hejtmana
Popisek: hejtman Libereckého kraje Martin Půta (STAN)

Vzhledem k tomu, jak tohle místo uprostřed 100 tisícového Liberec.cz vypadá nyní, zaslouží si pan primátor Jaroslav Zámečník pochvalu za dohodu o investici, kterou zaplatí SŽDC a město přispěje jen na ty části, které nesouvisí s podchodem samotným.

Nejlepší na diskusích pod podobným článkem je počet lidí, kteří přesně vědí kolik by taková stavba měla stát i když neviděli projekt a nechápou, že podobná stavba musí splňovat normy a ty železniční jsou zvlášť povedené. Jedna projektantka vedle druhého, zvláště na drbně.

Nejvíc vytížený je podchod při všech možných masových akcích v aréně, ale slouží také jako spojnice mezi městskými částmi, které jsou nádražím a železničním tělesem v Liberci rozděleny. Zkuste ten stávající “podchod” někdy vyzkoušet třeba ve večerních hodinách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice