Hejtmanka Pokorná Jermanová bude úřadovat v Rakovníku

16.07.2017 21:28

Hejtmanka Středočeského kraje Jaroslava Pokorná Jermanová opět otevře na jeden den svoji „mobilní kancelář“, tentokrát v Rakovníku. Celý den bude tamním obyvatelům pomáhat řešit problémy, ale i sdílet s nimi jejich zkušenosti, starosti a radosti.

Hejtmanka Pokorná Jermanová bude úřadovat v Rakovníku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslava Pokorná Jermanová

Středočeská hejtmanka pravidelně otevírá svoji kancelář ve vybraných středočeských městech. Druhý „Hejtmančin úřední den v regionu“ se uskuteční 19. července 2017 od 10 do 16 hodin v Muzeu T. G. M. na Žižkově náměstí 1.

„Po Kolíně, kde jsem úřadovala v polovině června, a přišlo za mnou několik desítek lidí, jsem se tentokrát rozhodla pro protilehlý konec středních Čech. Budu ráda, když si lidé se mnou přijdou popovídat i v Rakovníku,“ zve hejtmanka Středočeského kraje Jaroslava Pokorná Jermanová.

Hejtmanka plánuje, že bude postupně úřadovat ve všech částech Středočeského kraje. Pro úřední dny v regionech hejtmanka vybírá klidná místa v centrech měst, kde se dá s lidmi v klidu posedět a popovídat. Většinou jde o kavárny v krajských muzeích, galeriích a v dalších příspěvkových organizacích Středočeského kraje. Hejtmanka touto cestou všechny zve, aby si s ní přišli popovídat, podělit se o své starosti i radosti a prožít příjemný den.

Pozvání platí nejen pro rakovnické občany, ale pro všechny obyvatele Středočeského kraje, včetně vedení měst a obcí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…