Jermanová (ANO): Distancování se od "Organizace uprchlík v nesnázích"

18.09.2016 13:17

Distancování se od "organizace Uprchlík v nesnázích" a od projektu "záchytné pracoviště na podporu uprchlíků z blízkého a středního východu"

Jermanová (ANO): Distancování se od "Organizace uprchlík v nesnázích"
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslava Pokorná Jermanová

Během posledních několika měsíců - a v posledních dnech stále intenzivněji - jsou na veřejnosti, pravděpodobně nejen ve Středočeském kraji, šířeny dopisy "organizace Uprchlík v nesnázích", které hovoří o tom, že v Čelákovicích v okrese Praha - východ má na určitých nevyužitých pozemcích vzniknout jakési "záchytné pracoviště na podporu uprchlíků z blízkého a středního východu".

V těchto dopisech je zmiňováno hnutí ANO jakožto podporovatel a já, Jaroslava Pokorná Jermanová, jakožto garant tohoto projektu.

Mé osobní oficiální stanovisko plně reprezentuje také oficiální stanovisko hnutí ANO k této absurdní situaci - od těchto nesmyslů se důrazně distancuji. Naprosto zodpovědně prohlašuji, že jsem nikdy a s nikým o žádném podobném projektu nejednala, natož abych ho podporovala či dokonce byla jeho garantem. Stejně tak mi není známo nic o subjektu vystupujícím pod názvem
"organizace Uprchlík v nesnázích".

Z tohoto důvodu jsem podala trestní oznámení na neznámého pachatele z důvodu možného spáchání trestného činu poškozování cizích práv.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.