Kavij (KSČM): Nikoliv KSČM, ale USA vydírá občany ČR

28.10.2020 6:32

České zdravotnictví přijíždí zachraňovat 28 lékařů z USA.

Kavij (KSČM): Nikoliv KSČM, ale USA vydírá občany ČR
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

V případě pomoci kubánských lékařů, kteří se angažovali v boji s covidem na jaře nejen v Itálii, vše by zůstalo bez mediální odezvy. Solidarita zaoceánských bratrů, kteří „bravurně zvládli ve své zemi „první vlnu“ je ale jiného kalibru! Jde o politické gesto potvrzující podřízenost ČR americkým zájmům, především v otázce NATO. Samozřejmě posvěcené poslaneckou sněmovnou, která o souhlasu s pobytem vojenských zdravotníků jednala 27. října.

Solidarita USA v podobě působení amerických lékařů v pražské střešovické nemocnici je dobrým mediálním obrazem k veřejnosti v souvislosti se schvalováním státního rozpočtu, ve kterém KSČM nesouhlasí s přemrštěnou částkou pro potřeby armády, což vyvolává řev domácích válečných štváčů, prosazujících zájmy NATO (USA).

Anketa

Souhlasíte se zákazem vycházení od 21 do 5?

61%
39%
hlasovalo: 29132 lidí

Podle generála Opaty bude dokonce tímto nerozumným krokem ohroženo zabezpečení obranyschopnosti ČR. Ano, armáda „pyšnící“ se třemi desítkami kusů modernizovaných tanků obměnu techniky potřebuje. Techniku k zabezpečení vlastní obranyschopnosti země. Nikoliv techniku vyřazenou a předraženou od amerických spojenců k plnění úkolů vyslaných  českých žoldáků za zájmy globálního imperialismu s doménou USA.

Dnes je  státní kasa po skvělém 30letém hospodaření v kapitalismu prázdná, a to i díky značné korupci v resortu obrany. Nefunkční kalouskovy padáky, zbrojní zakázky na pandury, tatrovky či letadla CASA. Radary Věra, které naši armádu stály třikrát více než NATO. V seznamu předražených nákupů můžeme pokračovat. „Naštěstí“ aktéři zapojeni do armádní korupční chobotnice díky „činnosti“ soudní mafie můžou mít dále klidný spánek.

Kvičení  válečných štváčů z řad politiků i generality v čele s náčelníkem GŠ AČR Alešem Opatou ohledně nákupu techniky pro potřeby NATO vtahuje náš stát do další válečné konfrontace, tentokrát s Ruskou federací. Jaká je skutečná role příslušníků AČR, zapojených do mise v Pobaltí, se z oficiálních zdrojů nedozvíme. Zcela jistě ale nepřispívá ke zklidnění našich vztahů s RF.

Covid „mění“ svět. V zájmu jednotlivých států je otázka zabezpečení především zdraví svých občanů. Není to KSČM, která dle mainstreamu vydírá naši vládu v souvislosti se snížením financí pro Armádu ČR, ale USA, která neustále připomíná a domáhá se plnění našeho finančního závazku ve prospěch NATO.

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.