Keremidský (SPO): Kampaň na jižní Moravě již naostro

02.09.2016 6:35

Předvolební koalice hnutí SPD Tomio Okamura a SPO (Zemanovci) v Jihomoravském kraji zahájila v Brně krajskou kampaň.

Keremidský (SPO): Kampaň na jižní Moravě již naostro
Foto: SPO
Popisek: Marian Keremidský

Ve středu 31.8. došlo v Brně k velkému setkání velké většiny jihomoravských kandidátů. Přes padesát z nich ladilo tzv. noty pro letošní krajskou kampaň. Okamurovci a Zemanovci chtějí na jižní Moravě dělat především kontaktní kampaň. Kandidáti se chtějí představit ve všech velkých městech kraje, kde proběhnou větší volební akce a ve svých výjezdech neopomeneme rovněž na menší města a obce jižní Moravy.

Již ve čtvrtek 1.9. zahájili naši kandidáti koalice SPO-SPD do krajských voleb v Jihomoravském kraji svoji činnost na volebním stánku v Brně. Až do 6.října denně kromě víkendů se s námi můžete setkat vždy od 9 do 17 hodin v Brně na rohu Masarykovy ulice a Kapucínského náměstí. Každý den až do voleb budou na volebním stánku kandidáti naší koalice diskutovat se zájemci na téma krajských voleb a politiky obecně. Rovněž zde bude k dispozici k podpisu Petice za zrušení koncesionářských poplatků ČT pro seniory a zdravotně postižené občany a Petice za přímou volbu ředitele ČT. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.