Lébl (ANO): Je skvělé, že se v zahraniční konkurenci české týmy neztratily

10.10.2016 8:35

Praha převzala ocenění za podporu fotbalového turnaje pro mládežnické týmy.

Lébl (ANO): Je skvělé, že se v zahraniční konkurenci české týmy neztratily
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zastupitel ANO Antonín Lébl

Předseda Výboru pro sport a volný čas Zastupitelstva hl. m. Prahy Antonín Lébl koncem týdne v Rezidenci primátorky přijal pro hlavní město Prahu pamětní plaketu od organizátorů 6. ročníku mezinárodního fotbalového turnaje pro mládežnické týmy do 19 let Generali CEE Cup 2016 jako ocenění za podporu hl. m. Prahy. Akce se uskutečnila na čtyřech pražských stadionech ve dnech 21. července až 27. července 2016.

„Současné vedení Prahy má rozvoj sportu jako svoji prioritu, o čemž svědčí letošní rekordní podpora pražského sportu ve výši 529 milionů korun. Právem Praha je v letošním roce Evropským hlavním městem sportu, V rámci tohoto projektu se uskutečnilo více jak 190 akcí. Rovněž akce Generali CEE Cup 2016 svojí úrovni byla důležitou akcí tohoto projektu. Je skvělé, že se v zahraniční konkurenci české týmy neztratily. Konfrontace se zahraničním fotbalem je důležitá už v mládežnických kategoriích a já doufám, že toto srovnání bude mladé české fotbalisty motivovat k dalšímu úsilí,“ uvedl mimo jiné předseda Antonín Lébl.

Turnaje, který je největší svého druhu ve střední a východní Evropě a je pozorně sledován skauty předních světových klubů, se zúčastnilo dvanáct týmů z osmi zemí a první místo obsadil klub AC Sparta Praha. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Ondřej Knotek byl položen dotaz

svoboda slova

Úplně souhlasím s tím, co si ANO myslí o údajném boji s dezinformacemi a ochraně svobody slova. Můj dotaz zní. Jak budete chtít zajistit, aby tu svoboda slova fungovala dál a lidé neměli strach vyjádřit svůj názor, což se už dnes děje? Mluví se o boji s dezinformacemi, ale co ochrana svobody slova? ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): I u nás jsme v poslední době svědky politického a mediálního lynče

18:09 Okamura (SPD): I u nás jsme v poslední době svědky politického a mediálního lynče

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 21. května 2024 - návrh usnesení, nazvaného Reakce na situ…