Letocha (STAN): Schůze všech výborů jsou veřejné

25.11.2021 5:34 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k prvnímu zasedání výboru pro bezpečnost.

Letocha (STAN): Schůze všech výborů jsou veřejné
Foto: Piráti,STAN
Popisek: Piráti a Starostové a nezávislí

Dnes byla první schůze výboru pro bezpečnost, kterého jsem od včerejšího ustavení sněmovny členem. Na fotce jsem s kolegy poslanci Jiří Hájek - STAN Pardubický kraj a Martin Exner, který se dnes stal místopředsedou výboru. Ještě jednou tímto gratuluji.

Ptáte se, jaká je agenda výboru pro bezpečnost? Zabývá se všemi segmenty vnitřní a vnější bezpečnosti státu. Podrobnější směřování tohoto orgánu se formuje v průběhu volebního období, hlavní pozornost ale soustředí na fungování všech složek integrovaného záchranného systému nebo třeba financování bezpečnostních složek. Očekávám, že v tomto volebním období se budeme s velkou intenzitou věnovat kybernetické a energetické bezpečnosti státu. O dění v tomto výboru Vás budu pravidelně informovat.

Jedna malá zajímavost na závěr. Věděli jste, že schůze všech výborů (vyjma organizačního, mandátového a imunitního) jsou veřejné?

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): Politici by si měli uvědomit, že volí občané, nikoli média

9:02 Lachnit (ANO): Politici by si měli uvědomit, že volí občané, nikoli média

Nedávné volby slovenského prezidenta neznamenaly prohru jen pro liberálně progresívního kandidáta Iv…