Majerová Zahradníková (Trikolóra): Nezapomeňte, kdo jsou ti bolševici dneška

08.02.2021 17:36

Komentář na facebookovém profilu k odvolání primáře Musila kvůli jeho výrokům o situaci v nemocnicích.

Majerová Zahradníková (Trikolóra): Nezapomeňte, kdo jsou ti bolševici dneška
Foto: Archiv
Popisek: Úřadující předsedkyně hnutí Trikolóra a poslankyně Zuzana Majerová Zahradníková.

Uzˇ je to tady!

To, prˇed cˇi´m jsme mnozi´ varovali, to, cˇeho jsme se oba´vali, to, co mu°zˇe v brzke´ dobeˇ opeˇt na dlouha´ le´ta zabi´t nasˇi svobodu, uzˇ je zase tady. Menta´lni´ bolsˇevismus uzˇ zase vi´teˇzi´. Totalita se opeˇt dala na pochod.

Anketa

Mělo by Česko nasadit ruskou vakcínu Sputnik V ještě před jejím schválením orgány EU?

92%
8%
hlasovalo: 14311 lidí

Nemohu si pomoct, ale prˇesneˇ tohle meˇ napada´, kdyzˇ cˇtu zpra´vu, zˇe: „Rˇeditel nemocnice v Hranici´ch na Prˇerovsku Eduard Sohlich odvolal na konci ledna prima´rˇe biochemicke´ho oddeˇleni´ Ctirada Musila. Stalo se tak pote´, co vedeni´ nemocnice upozornil Seznamzpravy.cz na Musilovo vystupova´ni´ na socia´lni´ch si´ti´ch, kde verˇejneˇ prˇina´sˇel “nepodlozˇene´ na´zory” a komenta´rˇe o koronaviru. Podle serveru podcenˇoval pocˇet mrtvy´ch a lzˇiveˇ psal o velke´m mnozˇstvi´ zbytecˇneˇ hospitalizovany´ch.“

Seznam Zpra´vy by se meˇl prˇejmenovat na Rudy´ Seznam a Eduard Sohlich prˇihla´sit do souteˇzˇe o odznak Julia Fucˇi´ka.

A tedˇ va´zˇneˇ. A není to bohužel první případ umlčování lékaře, odvolání z funkce či vyhazovu z práce za názor!

Prima´rˇ Ctirad Musil pouze řekl bez obalu co se děje a co si mysli´ mnoho dalsˇi´ch le´karˇu° a spolu s nimi statisi´ce lidi´. Pokud si redakce Seznamu Zpra´vy takhle prˇedstavuje novina´rˇskou pra´ci, pokud si rˇeditel nemocnice v Hranici´ch takhle prˇestavuje pracovni´ pra´vo a pokud si vsˇichni dohromady takhle prˇedstavuji´ svobodu slova, je nasˇe spolecˇnost ztracena.

Video ZDE:

To jsme na teˇch na´meˇsti´ch v listopadu 1989 vu°bec nemuseli zvonit. A nezapomeňte prosím, kdo jsou ti BOLŠEVICI dneška. Časy se mění...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.