Novým předsedou ODS na Žďársku je Jan Mokříš

25.10.2017 13:59

Oblastní sdružení Občanské demokratické strany na Žďársku má nové vedení. V tajné volbě o tom rozhodli delegáti dnešního oblastního sněmu strany.

Novým předsedou ODS na Žďársku je Jan Mokříš
Foto: ODS
Popisek: ODS

Novým předsedou se stal Jan Mokříš, který získal většinu z přítomných hlasů. Na předsednickém postup vystřídal Radovana Necida, který v okrese vedl stranu rekordních osm let a o funkci předsedy se již neucházel. "Byl jsem předsedou skutečně dlouho a sám cítím, že přišel čas na změnu. I v souvislosti s výsledky víkendových parlamentních voleb je evidentní, že ODS potřebuje ještě víc omladit," zdůvodnil své rozhodnutí Necid.

Místopředsedy sdružení jsou Radovan Necid a Miroslav Skalník. Volba probíhala v souladu se stanovami ODS, které předepisují volby orgánů strany každé dva roky.

"Nejdůležitějším naším úkolem bude příprava na volby do místních zastupitelstev v příštím roce," řekl k právě začínajícímu dvouletému funkčnímu období nový předseda Jan Mokříš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Červíček: Bylo mi ctí vyjádřit naši hlubokou úctu a vděk

7:17 Hejtman Červíček: Bylo mi ctí vyjádřit naši hlubokou úctu a vděk

Královéhradecký kraj ocenil významné osobnosti v regionu. Mezi oceněnými je kardinál Dominik Duka, ř…