ODA půjde do parlamentních voleb s hnutím Pro Zdraví a Sport

19.07.2017 10:29

Předseda ODA Pavel Sehnal uzavřel v pondělí 17. července dohodu o volební spolupráci s hnutím Pro Zdraví a Sport.

ODA půjde do parlamentních voleb s hnutím Pro Zdraví a Sport
Foto: ODA
Popisek: Občanská demokratická aliance

Do letošních parlamentních voleb tak ODA půjde s podporou hnutí Pro Zdraví a Sport. Svým podpisem to spolu s Pavlem Sehnalem stvrdil také předseda hnutí PRO Zdeněk Kubec.

„Hnutí PRO Zdraví a Sport pro nás reprezentuje hodnoty, kterou jsou nám velmi blízké jako např. efektivní řízení zdravotnictví odborníky s důrazem na prevenci, podpora pohybových aktivit u všech věkových skupin obyvatel (jelikož prostředky investované do pohybových aktivit šetří prostředky investované do zdravotnictví) a podpora všech smysluplných forem trávení volného času mládeže. Jako sportovec mám navíc k zástupcům hnutí v čele s panem Kubcem velmi blízko, proto jsme se rozhodli pro vzájemnou spolupráci. Sport jako jedno ze svých hlavních témat má navíc i náš prezidentský kandidát Vratislav Kulhánek,“ řekl předseda ODA Pavel Sehnal.

Hnutí PRO Zdraví a Sport představuje nejen skupina úspěšných sportovců, ale také lékařů, ekonomů, pedagogů, právníků a dobrovolných trenérů. „Po úspěchu v komunálních volbách v roce 2014 jsme se rozhodli ve spolupráci s ODA zapojit i do parlamentních voleb. Chceme dosáhnout změn nejen v oblasti řízení obcí a měst, ale i našeho státu,“ řekl předseda hnutí PRO Zdraví a Sport Zdeněk Kubec.

ODA sestaví ve spolupráci s hnutím PRO kandidátky ve všech 14 krajích České republiky. Lídry do jednotlivých krajů chce ODA představit v první polovině srpna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.