Okamura (SPD): „Muslimové, vítězové demografické změny," hlásá titulek německého deníku

24.10.2022 8:35 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k islámu v Německu.

Okamura (SPD): „Muslimové, vítězové demografické změny," hlásá titulek německého deníku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Islamizace Evropy dále pokračuje. V Kolíně nad Rýnem začal do obří mešity muslimy svolávat muezzin. Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa a nechceme tu mít nenávistnou islámskou ideologii a nelegální imigranty!!

Kolínskou ústřední mešitu otevřel v roce 2018 osobně turecký prezident Recep Tayyip Erdogan. Milionový Kolín nad Rýnem má jednu z nejpočetnějších muslimských komunit v Německu a přibližně 35 mešit. Většina místních muslimů má turecký původ.

Německý deník Bild identifikoval v celém Německu 40 "problémových oblastí" s imigranty. Sama Angela Merkelová v roce 2015 přiznala, že multikulturalismus vedl ke zrodu "paralelních společností".

"Význam islámu v Německu poroste," konstatoval ve švýcarském deníku Neue Zürcher Zeitung renomovaný sociolog Detlef Pollack, přední německý odborník na náboženský vývoj, "a význam křesťanství bude upadat...." V roce 2022 bude poprvé v dějinách Německa členem některé křesťanské církve méně než polovina Němců.

Studie Univerzity ve Freiburgu předpověděla, že polovina všech křesťanů v Německu prostě zmizí. Do třiceti let se podle think tanku Pew Forum počet muslimů v Německu vyrovná celkovému počtu katolíků a protestantů, z nichž mnozí budou věřícími pouze formálně.

"Muslimové, vítězové demografické změny," hlásá titulek německého deníku Die Welt. "Američtí vědci předpovídají, že poprvé v historii bude na světě více muslimů než křesťanů. Společnosti se mění. Dokonce i ta německá."

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

20:03 Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny…