Papežík (BPP): Naše děti, naše vnoučata

20.09.2015 10:06

Zamyšlení nad budoucností českých dětí, evropských dětí.

Papežík (BPP):  Naše děti, naše vnoučata
Foto: Daniela Černá
Popisek: Děti se věnují kreslení. Ilustrační foto

Imigrant zleva, imigrant zprava. Takto z mého úhlu pohledu v posledních týdnech zní mnoho sdělovacích prostředků.Nejedná se však o imigranty ledasjaké. Jsou to ilegální přistěhovalci. Co je ilegální, to je nezákonné... Mnoho lidí jim dokonce pomáhá páchat toto protizákonné jednání.

A mne to znepokojuje. Znepokojuje mne to, protože vidím, že naše vláda není schopna (?), není ochotna (?) ochránit občany naší země před nezákonností. Jsem občan a vím, že když budu neschopen a neochoten plnit své povinnosti v mém zaměstnání, dostanu výpověď. Jsem občan a vím, že když se zachovám nezákonně, budu potrestán.A štve mne, že tihle politici (nadobčané?) si dělají co chtějí. A nikdo je nemůže postihovat? Poslanci a senátoři chodí do svého zaměstnání podřimovat, starostka Jundrova jedná protizákonně přímo na ulici a ještě se s tím chlubí na internetu, vláda podporuje nelegální migraci...

Z naší země je stát, kde právo, spravedlnost a právo jsou jen k perzekuci obyčejných občanů? Psal jsem si na to téma s poslancem Tomášem Zdechovským. Z jeho odpovědí a z jeho vystoupení v televizi jsem pochopil, že se asi někteří poslanci v evropském parlamentu, společně s vládou, připravují přijímání mnoha tisícovek ILEGÁLNÍCH migrantů. Jak budou žít naši potomci, když sem budou nastěhovány tisíce následovníků Mohameda? O "proroku" Mohamedovi se říká, že páchal zlo. Prý loupil, vraždil, utiskoval jiné. Ti následovníci jdou v jeho šlépějích a také mohou chtít loupit, zabíjet a utiskovat. !!! A to by se našim potomkům nelíbilo !!!

Mám obavy o budoucnost. Mám starost o to, aby i naši potomci mohli žít v míru, jako my.Budu rád, když se stav napraví. Nevím však, zda je v naší vlasti dost občanů, kteří budou ochotni začít praktikovat demokracii... ...a zachrání budoucnost našich dětí.Pokud máte podobné názory, přijďte odpoledne 24.10.2015 na Moravské náměstí v Brně. Budeme tam hovořit na témata svobody a budoucnosti, míru a svobody a podobné. Přijedou zajímavé osobnosti. Politici, blogeři, aktivisté atd. Těším se na setkání s Vámi!

Kamil Papežík

  • BPP
  • Prozatím jsem bez pozice ve straně i bez funkce. Děkuji!
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

12:28 Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

Česká republika má mít nově vládního koordinátora strategické komunikace (STRATCOM). Na pozici vláda…