Pernica (KSČM): Jak to dopadne?

18.07.2017 5:31

Parlamentní volby se blíží. Program KSČM je zcela jasný a vyplývá z požadavků občanů a snahy sjednat maximální nápravu tak, aby lidé mohli v klidu žít i pracovat.

Pernica (KSČM): Jak to dopadne?
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Život je změna, jen si nejsem jist, zda vždy vede k lepšímu. KDU-ČSL se spojila se STAN a najednou lidovci zvláště na Moravě prozřeli a proti tomuto svazku vehementně protestují. Piráti dostáli svému jménu a zalovili v rozčeřených vodách a spolupráci nabízejí STAN poslance Gazdíka. ČSSD pro změnu odstavila svého předsedu a dnešního premiéra Sobotku a svůj osud vložila do rukou halasného rétora Zaorálka. Bohužel jsou ale občané nedůslední a jak sám Zaorálek smutně říká, volební program nečtou. ODS se příliš nezměnila, jen vyprala modrý kabátek a stará jména vidíme za tváří nového předsedy strany Petra Fialy. TOP 09 evidentně není schopna naplnit kandidátky, takže  je jim najednou dobrá strana Martina Bursíka. Zato v hnutí ANO to mají jasné. Všude je vidět pouze Babiš, který zřejmě pracuje na tom, aby se naše republika dostala pod vládu jediného muže.

Co na to říct, možná vzniknou ještě před volbami další nové subjekty, kde jejich promotéři budou věřit v úspěch a slíbí možné i nemožné. Tak trochu pánové a dámy pozapomněli na to, že po minulé čtyřleté zkušenosti si lidé velmi dobře pamatují, co dobrého pro ně která strana udělala či zda sliby zůstaly pouze na papíře a politici již ani nevědí, co vlastně naslibovali. Program KSČM je zcela jasný a vyplývá z požadavků občanů a snahy sjednat maximální nápravu tak, aby lidé mohli v klidu žít i pracovat.

Parlamentní volby máme za pár dnů. Hlavní „divadelní představení“ některých politických stran teprve zažijeme. Země ovinutá billboardy a plakáty, média měnící se v přehled barevných inzerátů, to vše již známe. Možná by bylo lepší, kdyby takto peníze vyhozené doslova z okna posloužily těm, kteří pomoc skutečně potřebují. Dosažení dobrých volebních výsledků je prvním stupínkem ke splnění volebního programu KSČM. Věřím, že si každý z nás najde čas zastavit se ve volebních místnostech a dát hlas těm, kterým jde opravdu o prospěch nás všech, nejen pár jedinců.

Emil Pernica, předseda OV KSČM Blansko a kandidát do Poslanecké sněmovny PČR v Jihomoravském kraji

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.