Primátor Žbánek: Rozšiřujeme síť cyklostezek. Nově jsme otevřeli půlkilometrovou část

09.06.2022 18:02 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k nové cyklostazce.

Primátor Žbánek: Rozšiřujeme síť cyklostezek. Nově jsme otevřeli půlkilometrovou část
Foto: anoolomouc.cz
Popisek: Miroslav Žbánek

Rozšiřujeme síť cyklostezek. Nově jsme otevřeli půlkilometrovou část smíšené stezky pro cyklisty a chodce v Holici, který navazuje na úsek vybudovaný v holickém lesoparku už v roce 2018.

Právě dokončená trasa vede od odpočívadla v rekreačním areálu Holického lesa, překonává rušnou ulici Šlechtitelů, a to v místě poblíž křižovatky s ulicí Keplerovou, a dál podél ní pokračuje ve směru na Nové Sady, kde prozatím končí vyústěním na polní cestu. A v budoucnu by na tuto část měly navázat další úseky cyklostezek, včetně toho podél frekventované silnice na Nové Sady.

Do té doby by však cyklisté přejíždějící z Keplerovy ulice na nový úsek cyklostezky měli dbát zvýšené opatrnosti, aby se jim v tomto místě nic nestalo ? A my, jakožto investor, budeme zároveň tento úsek monitorovat a v případě nutnosti projednáme s Policií ČR možná další dopravní opatření směřující ke zvýšení bezpečnosti provozu. Zatím se nám po dohodě s policií podařilo omezit v místě rychlost na 70 km/h.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

11:04 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zatčenému ukrajinskému ministru zemědělství, který …