Rozvoral (SPD): Podceňuje Česká republika problém imigrace?

14.11.2016 11:19

V každém článku, kde někdo kritizuje ideologii multikulturalismu a nelegální imigrace ve spojitosti s ČR se vždy najde několik lidí, kteří s posměšky hlásají, že se nás imigrace netýká, jelikož zde žádní imigranti nejsou.

Rozvoral (SPD): Podceňuje Česká republika problém imigrace?
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Ti lidé neberou v potaz, že se to v okolních zemích a hlavně v Německu nelegálními imigranty jen hemží a že stačí opravdu málo a nakonec budou proudit nekontrolovaně i do naší země. Samozřejmě, že už se to také děje, ale ještě to není v tak velké míře. Proto bychom měli být obezřetní a na takovouto verzi velice dobře připraveni. Nesmíme v žádném případě nic podcenit a to hlavně v ostraze státních hranic.

Další věcí, která je velice znepokojující, je to, že se situace ohledně imigrace a přílivu nelegálních imigrantů do Evropy nelepší a bude i nadále pokračovat, což potvrzují i někteří odborníci přes tuto problematiku. Ke všem imigrantům, kteří na Starý kontinent proudí ze Sýrie, Afghánistánu a z Afriky přibyde ještě silný proud těch, kteří začnou utíkat z Turecka před autoritářským režimem prezidenta Erdogana a to v souvislosti s represemi vůči turecké opozici, což už tak velkou vlnu imigrantů ještě zvýší.

Nesmíme v žádném případě připustit, na co začíná Brusel opět tlačit a to, abychom přijímali imigranty podle povinných kvót. Přitom naši vládní politici v čele s premiérem Sobotkou říkají, že jsou kvóty bezpředmětné a dávno překonané. Ten tlak začíná z Evropské unie nanovo a vzhledem k tomu, že je vidět, že Brusel nic jiného nevymyslel a nic jiného ani vymyslet neumí, je potřeba takovýmto nesmyslům předejít a oprostit se od nich. Jediný možný způsob jak předejít diktátu Bruselu je vystoupení z Evropské unie na základě vyhlášeného referenda, aby si lidé sami rozhodli co je pro ně důležité a jak chtějí do budoucna žít. 

Převzato z profilu na PL.cz.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…