Rozvoral (SPD): Zárukou bezpečnosti země a jejích občanů musí být národní suverenita

27.06.2017 9:07

Pokud si chceme zachovat svobodu, demokracii, bezpečí občanů a kulturní hodnoty, které jsme zdědili po našich předcích, musíme zůstat suverénním státem.

Rozvoral (SPD): Zárukou bezpečnosti země a jejích občanů musí být národní suverenita
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Česká republika není v současné době suverénní zemí, jelikož se vše důležité řeší v Bruselu a tím je naše země podřízena diktátu Evropské unie. Velice patrné to je v otázce imigrace, kdy se nám nejvyšší orgány EU snaží vnutit určité počty islámských imigrantů, kteří přichází do Evropy většinou bez dokladů, aby se mohli vydávat za válečné uprchlíky, čímž samozřejmě nejsou. Toto vnucování je veliký hazard a obrovské bezpečnostní riziko, které se v plné míře projevuje v okolních zemích.

Naše země není suverénní ani v otázce zákonů, jelikož Evropská unie určuje, jaké zákony zde budou platit, a naše právo je podřízeno právu evropskému. Naposledy se takto rozhodlo o zpřísnění zákona o držení zbraní a střeliva, který se samozřejmě zpřísnil v neprospěch držitelů zbrojních průkazů.

Dalším samostatným problémem a neuváženým krokem jsou výzvy některých politiků k přijetí eura jako stabilizačního prvku. Je to právě naopak, jelikož vlastní měna je jedním z pilířů ekonomické suverenity země a umožňuje České republice určitou reakci v oblasti makroekonomických změn ve světové ekonomice. K přijetí eura není v tuto chvíli žádný ekonomický důvod, kromě tlaku zahraničních korporací, které zde mají své montovny.

Je potřeba, aby se tvrdě jednalo o změně podmínek členství v Evropské unii. Česká republika musí být plně suverénní zemí v otázce imigrace, vnitřní a vnější bezpečnosti, potravinové a energetické bezpečnosti, daní a měny. Pokud tomu tak nebude, je potřeba vyhlásit referendum o vystoupení České republiky z EU.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gajdůšková (SOCDEM): Dobré vychování se neztratilo, naopak - dnešní mladí vychování jsou

16:11 Gajdůšková (SOCDEM): Dobré vychování se neztratilo, naopak - dnešní mladí vychování jsou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k mladé generaci.