SPO: Karel Sládeček lídrem v Moravskoslezském kraji

05.07.2017 10:09

Lídrem kandidátky Strany Práv Občanů v Moravskoslezském kraji byl do následujících Parlamentních voleb členskou základnou zvolen Mgr. Karel Sládeček (54), krajský zastupitel a ředitel školicího střediska.

SPO: Karel Sládeček lídrem v Moravskoslezském kraji
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Karel Sládeček se začal o politiku zajímat ve 40. letech a do komunální politiky aktivně vstoupil v roce 2010, kdy se podílel na vzniku politického hnutí Ostravak. Pod jeho hlavičkou pak pracoval v zastupitelstvu města Ostravy. V roce 2012 své členství v hnutí ukončil a v lednu 2013 podepsal přihlášku do Strany Práv Občanů - Zemanovci. V tomtéž měsíci rezignoval na post zastupitele města Ostravy. V říjnu 2016 byl zvolen členem Zastupitelstva Moravskoslezského kraje a v únoru 2017 místopředsedou Strany Práv Občanů. Mezi jeho záliby patří cestování, kultura a sport, zejména pak lední hokej. Je dlouholetým aktivním fanouškem hokejových Vítkovic. Jeho celoživotním koníčkem je studium podstaty bytí. Je vyznavačem slušnosti a zdravého selského rozumu. Nesnáší  lež, sobectví, závist a zloděje.

Na dalších místech kandidátní listiny pak naleznete skvělé lidi různých profesí, kteří už v životě něco dokázali a které spojuje především láska k vlasti a podpora prezidenta republiky, pana Miloše Zemana. Hlavním smyslem politiky SPO stále zůstává zajištění práv a jistot občanů a zachování suverenity České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.