Šarapatka: Mohou diplomové práce ministrů položit Babišovu vládu?

28.07.2018 11:40

Naši slovutní novináři se chlubí tím, jak při samém jejím zrodu rozbíjejí druhou Babišovu vládu, když nutí k odstoupení její ministry, nařčením z podvodu při psaní diplomových prací.

Šarapatka: Mohou diplomové práce ministrů položit Babišovu vládu?
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Ing. Mgr. Milan Šarapatka PhD.

Už se jim to podařilo u ministryně spravedlnosti Tatiany Malé a šéfa resortu práce a sociálních věcí Krčála, kteří čelili podezření, že ve svých diplomových pracích nepovoleně opisovali.

Bez ohledu na fakt, že každý student vysoké školy by měl svou diplomovou práci zpracovávat pokud možno samostatně, nelze od něj spravedlivě očekávat, že by, ještě před začátkem své pracovní kariéry, bez jakékoli praxe, mohl ve své „diplomce“ napsat něco opravdu objevného. Logicky tedy alespoň částečně „opisuje“ z jiných pramenů. Jiná věc je, že by samozřejmě měl tyto prameny poctivě citovat.

Kvalita ministra přitom musí být poměřována především výsledky jeho práce, a ne obsahem nějaké diplomky, kterou mohl napsat třeba před 30 lety.

Já celou kauzu s ministerskými diplomkami vidím trochu jinak. Diplomové práce ministrů Maláčové, Krčála, Metnara a nově dokonce i Babišovy, kterou prý nemohou novináři najít a rozpitvat, jsou pouze zástupným problémem. Skutečným problémem je sám vítěz voleb, premiér Babiš, kterému se novináři ne a ne dostat na kobylku. Část naší společnosti se totiž ani po roce od demokratických voleb nesmířila s jejími výsledky. Je proto třeba zatnout premiéru Babišovi za každou cenu, ať to stojí, co to stojí. Třeba i za cenu blokace činnosti vlády, kterou už naše země potřebuje jako sůl.

Podaří se jim to? Já doufám, že ne!

Moc by mě taky zajímalo, co asi převratného napsali naši „investigativní“ novináři ve svých diplomkách. Pokud se tedy na nějakou vůbec zmohli…

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan stále obhajuje neobhajitelné

19:05 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan stále obhajuje neobhajitelné

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Migračnímu paktu