Seďa (ČSSD): Nominovaní kandidáti na ministry raději mlčí

23.11.2021 15:09 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k nominacím na ministry

Seďa (ČSSD): Nominovaní kandidáti na ministry raději mlčí
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Antonín Seďa

Souhlasím s názorem, že v rámci koalic je věcí nominující strany, koho nominuje za své ministry. Ale zároveň je to i její zodpovědností, a proto pokud pozoruji uvedené nominace, tak se musím pousmát. Brzy se totiž ukáže, kdo na ministra má a kdo nikoliv. A co se týče pana prezidenta. Není pravdou, že nemá co mluvit do nominací. Ústava hovoří jasně, premiér navrhuje a prezident jmenuje.

Chápu, že pravicová média a zakomplexovaní pravicoví senátoři se snaží mlžit a mlžit. Ono jim totiž postupné uzdravení pana prezidenta udělalo čáru přes jejich očekávání. Ale to se v reálné politice občas stává, že kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá.

Dnes nominovaní kandidáti na ministry raději mlčí a netrofají si kritizovat pana prezidenta. Ví totiž moc dobře, kdo má pravdu a kdo má tu moc vetovat navržené ministry. Tož tak.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).