Sládek (SPR-RSČ): Ruml – komunismus – neziskovky – Piráti

10.02.2018 6:34

Zdá se někomu toto řetězení zvláštní? Ale kdepak.

Sládek (SPR-RSČ): Ruml – komunismus – neziskovky – Piráti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Dnes v České republice je přeci úplně normální, že zde vládnou komunistické rodiny, které jako červená, nebo spíš krvavá nit procházejí celými dějinami naší země. Ruml starší, nejprve spílal v Rudém právu doktorce Horákové do nepřátel lidově demokratického zřízení, aby poté oslavoval její popravu. Ruml mladší jde hrdě v jeho šlépějích. Nejdříve OF, potom ODS následovala Unie svobody… a nyní…

Somálská studentka Ayan Jamaal Ahmednuurová, zastupovaná Rumlem, která se soudila s ředitelkou Střední zdravotnické školy poté, co jí měla údajně paní ředitelka vyzvat, aby nenosila muslimský šátek hidžáb ve škole. Somálka požadovala u soudu na paní ředitelce omluvu a 60 tisíc korun za nemajetkovou újmu. Obhájce přivandrovalců Ruml takto popsal tehdejší soudní jednání:

„U soudu jsem se cítil hrozně. Seděli tam vedle sebe Sládek, mladý Klaus, všichni tihle populisté. Když soudkyně vynášela rozsudek, kterým zamítla žalobu té dívky, tak všichni tleskali, jako bychom vyhráli nad Islámským státem a zpívali českou hymnu. Miroslav Sládek... “.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

A nyní chce Ruml kandidovat do Senátu právě za Piráty, kteří horují pro změnu. Piráty, kteří se stavějí na oko kriticky k politickým stranám, proti všemu co zde v minulosti bylo. Voliči Pirátů, vy jste je volili proto, aby tahali na světlo světa takové kreatury? Mladí vzpamatujte se, nenechte se ohlupovat Sorosem placenou bandou!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.