Sládek (SPR-RSČ): Ruml – komunismus – neziskovky – Piráti

10.02.2018 6:34

Zdá se někomu toto řetězení zvláštní? Ale kdepak.

Sládek (SPR-RSČ): Ruml – komunismus – neziskovky – Piráti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Dnes v České republice je přeci úplně normální, že zde vládnou komunistické rodiny, které jako červená, nebo spíš krvavá nit procházejí celými dějinami naší země. Ruml starší, nejprve spílal v Rudém právu doktorce Horákové do nepřátel lidově demokratického zřízení, aby poté oslavoval její popravu. Ruml mladší jde hrdě v jeho šlépějích. Nejdříve OF, potom ODS následovala Unie svobody… a nyní…

Somálská studentka Ayan Jamaal Ahmednuurová, zastupovaná Rumlem, která se soudila s ředitelkou Střední zdravotnické školy poté, co jí měla údajně paní ředitelka vyzvat, aby nenosila muslimský šátek hidžáb ve škole. Somálka požadovala u soudu na paní ředitelce omluvu a 60 tisíc korun za nemajetkovou újmu. Obhájce přivandrovalců Ruml takto popsal tehdejší soudní jednání:

„U soudu jsem se cítil hrozně. Seděli tam vedle sebe Sládek, mladý Klaus, všichni tihle populisté. Když soudkyně vynášela rozsudek, kterým zamítla žalobu té dívky, tak všichni tleskali, jako bychom vyhráli nad Islámským státem a zpívali českou hymnu. Miroslav Sládek... “.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

A nyní chce Ruml kandidovat do Senátu právě za Piráty, kteří horují pro změnu. Piráty, kteří se stavějí na oko kriticky k politickým stranám, proti všemu co zde v minulosti bylo. Voliči Pirátů, vy jste je volili proto, aby tahali na světlo světa takové kreatury? Mladí vzpamatujte se, nenechte se ohlupovat Sorosem placenou bandou!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…