Tomášek (Soukromníci): Konec legrace. Jde o naše peníze a naše doktory

17.10.2017 18:00

Jako dítě jsem vždy nechápal, co všechno si tak obrovské zvíře, jako kůň, nechá líbit od mého táty - cholerika. Jak je možné, že při své síle se nechá honit pod sedkem, dřít v zápřahu při orbě a nechává se nakopat vždy, když šlápne na sazenici brambory.

Tomášek (Soukromníci): Konec legrace. Jde o naše peníze a naše doktory
Foto: Archiv FT
Popisek: František Tomášek, vedoucí kandidát koalice Soukromníků a Svobodných do krajských voleb v Královéhradeckém kraji

Je nás, soukromníků, milión. S rodinami máme potenciál tří miliónů voličských hlasů. Mám bohužel stejnou tíži na duši jako v dětství, spočívající v pocitu, že jsem svědkem trápení a orání s tak obrovskou sílou. Sílou, která se z nepochopitelných důvodů nechá zneužívat, buzerovat a okrádat jedním cholerikem. EET, hlášení smluv, DPH, zajišťovací příkazy, vměšování se do soukromí s výmluvou na zákaz kouření, kontroly topení, čištění komínů a k tomu všemu se přidají až likvidační pokuty. 27 kontrol jen na hostinské! To vše je třeba zredukovat až na nulu a zároveň konečně dopřát stejné potěšení pobíračům našich daní. Zarazit všem papalášům, kteří předstírají práci 24 hod, denně rozkrádat daně vyplacením si práce, kterou nevykonávají atd..Nabízíme řešení spočívající v možnosti volit sami sebe prostřednictvím kandidátek ODS, na kterých najdete 40 našich zástupců Soukromníků. Pokud máte výhrady k některým osobnostem z řad ODS, kvůli kterým byste tuto stranu nechtěli volit, můžete udělat kompromis zakroužkováním našich kandidátů a zvolit tak pouze Stranu soukromníků.

Nenechme se znovu napálit. Každý, hlavně Ti, kdo všechny tyto buzerace odhlasovali, jako každé volby slibují, že se nás zastanou. Nezastanou. Jejich kapsy mají přednost. Zárukou je jenom Soukromník. Nestydí se jít i do likvidace našich soukromých obvodních lékařů a specialistů tím, že statním lékařům přidávají miliardy a soukromým lékařům EET a miliardy chtějí tahat z jejich kapes. Myslím, že překročili naši trpělivost. Jsou schopni všeho.

Nebuďme tažní koně!

Ing. Jiří Tomášek,
kandidát v Královéhradeckém kraji

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

15:14 Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k nové metodice poskytování dietní stravy v rámci šk…