Tulpa (SLK): Kraj má novou Babičku roku

08.10.2022 11:17

Hana Marková je vítězkou soutěže Babička Libereckého kraje. Vyhlášení klání se konalo ve středu 5. října 2022 v Experimentálním studiu Kulturního a společenského centra Lidové sady Liberec. Již 4. ročník akce zaštítil Petr Tulpa, náměstek hejtmana pro resort sociálních věci.

Tulpa (SLK): Kraj má novou Babičku roku
Foto: youtube.com
Popisek: Petr Tulpa (SLK)

„Soutěž Babička roku má za cíl ukázat, že i ti, kteří hodně pamatují, mohou v něčem vynikat. Akce není zábavná jen pro samotné babičky, ale díky zábavnému programu se bavily opravdu všechny generace. Jsem velmi rád, že jsme měli možnost jako Liberecký kraj takovou akci podpořit,“ uvedl Petr Tulpa, náměstek hejtmana pro resort sociálních věcí.

Přihlášené soutěžící seniorky absolvovaly celkem tři disciplíny, mezi něž patřil řízený rozhovor s moderátorem, vlastní vystoupení a závěrem módní přehlídka s názvem „v čem se cítím nejlépe“.

Druhé místo obsadila Dagmar Neumannová a třetí místo Božena Baňárová. Všechny soutěžící obdržely květiny a ceny od sponzorů, první tři také korunky z rukou náměstka Petra Tulpy.

Hana Marková bude reprezentovat Liberecký kraj na celostátní soutěži Babička roku v Olomouci 18. října 2022.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace