Volný (JAP): Zbytek vlády nám tady dává najevo, jak nás má na háku

15.04.2021 17:36

Interpelace na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 15. dubna 2021 na předsedu vlády Andreje Babiše ve věci nařízeného antigenního testování.

Volný (JAP): Zbytek vlády nám tady dává najevo, jak nás má na háku
Foto: repro/ČT
Popisek: Lubomír Volný

Dobrý den, dámy a pánové. Ahoj přátelé a kamarádi. Vítám vás u přímého přenosu. Tady v Sněmovně máme jednoho ministra a zbytek vlády nám tady dává najevo, jak nás má na háku.

Anketa

Souhlasíte s trestem stop na 10 zápasů pro fotbalistu Slavie Kúdelu za údajný rasismus?

3%
95%
hlasovalo: 16427 lidí

A nejen nás jako poslance, ale i vás jako občany. Protože nikomu nestojíte v době covidové krize ani za to, aby tady prostě přišli odpovídat na interpelace, které jsou velice často od vás a jsou to vaše dotazy.

Já tady přečtu nejdřív několik jmen. Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc; doc. MUDr. Martin Balík, Ph.D.; MUDr. Hana Zelená, Ph.D.; Prof. MUDr. Jan Pirk, DrSc.; MUDr. Jan Hnízdil; MUDr. Vít Mareček; MUDr. Šimon Reich; MUDr. Soňa Peková, Ph.D.; MUDr. Eva Bojanovská, MUDr. Jana Cibulková, MUDr. Kamila Součková. Plus další desetitisíce lékařů, zdravotních sester, studentů, pedagogů, podnikatelů, živnostníků i seniorů, jsou podepsáni pod peticí Zdravého fóra, která takovým podivuhodným způsobem prošla naším petičním výborem a jejíž video je mazáno ze všech sociálních sítí, jakoby to byla nějaká zbraň hromadného ničení.

A já bych chtě vyzvat pana premiéra, aby zařadil na program jednání vlády jednání o této petici, která vyzývá k tomu, aby se vrátily děti do škol bez testů, bez podmínek, aby se konečně začala cílit ochrana na rizikovou skupinu a aby se rozvolňovaly opatření a postupný návrat do země. S tím, že sám budu navrhovat projednání této petice na půdě Poslanecké sněmovny a při nejbližší příležitosti změnit program. Děkuji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…