Vondráček (TOP 09): Andrej Babiš nemůže být prezidentem

05.01.2023 5:35

V průběhu posledních dvaceti let jsme si museli prožít zoufalství a beznaděj spojenou s nicotným prezidentováním dvou komických, mstivých a arogantních narcisů, kteří se v úvodu devadesátých let jako bezvýznamné figurky záhadně dostali na výsluní české politiky.

Vondráček (TOP 09): Andrej Babiš nemůže být prezidentem
Foto: TOP 09 / David Tesar
Popisek: Jiří Vondráček

Další pětileté funkční období s „prezidentem“ Babišem by znamenalo to nejhlubší morální a intelektuální dno a není nutné v tuto chvíli připomínat s tím související nezpochybnitelná fakta. Nesmyslné „mantře“ jeho údajné starostlivé péče o lidi nemůže uvěřit ani ten nejzoufalejší senior, který se mylně domnívá, že Babiš je schopen vyřešit i sebemenší problémy, které nás provází a budou nadále provázet.  Zde je nutné zdůraznit, že NEBYL, NENÍ A NIKDY NEBUDE!

Pokud bych si ty opravdové hodnoty, které bychom měli ctít, a ty skutečné problémy, které bychom měli řešit, měl spojit s mým zvyšujícím se důchodem a se samotným Andrejem Babišem, tak bych se nikomu nemohl podívat do očí. Ano, JSEM DŮCHODCE A NEBUDU V PREZIDENTSKÝCH VOLBÁCH VOLIT ANDREJE BABIŠE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

9:15 Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládnímu návrhu výpovědi bez udání důvodu