Zuna (TOP 09): Oceňujeme hrdiny Praha 2

23.12.2021 5:35 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k ocenění Bezpečnostních složek Prahy 2.

Zuna (TOP 09): Oceňujeme hrdiny Praha 2
Foto: Jdeme do toho spolu
Popisek: SPOLU - koalice ODS, KDU-ČSL, TOP 09

Oceňujeme hrdiny Praha 2. Bezpečnostní složky ocenily dohromady 63 úžasných osob. 25 policistů, 24 strážníků, 8 zdravotníků a 6 hasičů, kteří jsou dnem i nocí v předních liniích. Díky nim žijeme v bezpečném městě.

Děkuji všem příslušníkům policie, záchranné služby a hasičů. Jsou neustále v našich ulicích. Připraveni pomoci v případech ohrožení. Často při záchraně jiných sami riskují své zdraví. Často jsou sami terčem urážek a napadení. Přesto každý den nastupují do služby a plní své poslání. Každému jednomu z nich patří moje hluboká úcta. Jsou to borci a svou práci odvádí skvěle.

V době covidové bohužel mohli být na Novoměstská radnice Praha přítomni pouze jejich zástupci. Těm jsme v komorní atmosféře předali několik darů.  Velké poděkování a šek v hodnotě 350.000 Kč na motivační odměny strážníků. A příští rok snad už tradičně v plném počtu a klidnějších časech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Tomáš Czernin byl položen dotaz

Válka na Ukrajině

Pane senátore, opravdu věříte tomu, že má Ukrajina šanci Rusko porazit, a že ji USA a ostatní budou podporovat do nekonečna? Nechápejte mě špatně, přeji si, aby Ukrajina Rusko porazila, ale myslím, že je to dost nereálná vize. A co mě ještě na vašem komentáři zarazilo je, že v něm vůbec nepíšete o m...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zelení: Chceme otevřít debatu o dani ze superbohatství

22:01 Zelení: Chceme otevřít debatu o dani ze superbohatství

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k zajištění dostatku finančních prostředků pro chod…