Doktor se prý měl vrátit na kandidátku ODS. Sám se tomu jen směje

26.08.2013 20:13

Poslanec Michal Doktor, momentálně ve sněmovně nezařazený a organizovaný v hnutí Jihočeši 2012, se podle informací, které získaly ParlamentníListy.cz měl vrátit na kandidátku ODS. A dokonce společně s Martinem Kubou, prvním místopředsedou strany, kterého přitom vždy označoval za hlavní příčinu svého odchodu. Sám Doktor se však nad těmito informacemi pouze pousmál.

Doktor se prý měl vrátit na kandidátku ODS. Sám se tomu jen směje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Doktor

ParlamentníListy.cz získaly informaci, že by se poslanec Michal Doktor, který nedávno stranu opustil, měl vrátit jako nestraník na její kandidátku, a to ve svém domovském Jihočeském kraji. Ba co víc, její čelo měl prý sdílet s Martinem Kubou, prvním místopředsedou strany, kvůli jehož nominaci do funkce ministra průmyslu v roce 2011 ze strany odešel.

Doktor na dotaz informaci rozhodně popřel. Především zdůraznil, že strana Jihočeši 2011, jejímž je členem, a která jako jediná může o jeho vyslání na kandidátku rozhodnout, ještě o volbách vůbec nejednala. „Grémium Jihočechů jedná dnes večer,“ sdělil poslanec v SMS v pondělí odpoledne.

Ohledně spekulací o nějaké formě comebacku do ODS se nechtěl vyjadřovat, naznačil ale, že se jedná o nápad poněkud bizarní. „Hry ostatních nás sice vedou k úsměvu, to ale neznamená, že je budeme komentovat,“ zakončil poslanec Doktor své vyjádření pro ParlamentníListy.cz.  


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČT má k nezávislosti daleko asi jako na Mars... Čeští politici pozorně sledují, co se stane na Slovensku

20:21 ČT má k nezávislosti daleko asi jako na Mars... Čeští politici pozorně sledují, co se stane na Slovensku

Podpoří změny ve slovenských veřejnoprávních médiích objektivitu a vyváženost, anebo povedou k ohrož…