John se rozhodl pro návrat k novinářskému řemeslu. Už to podepsal

31.10.2012 19:00

Pro celou řadu lidí, je to skoro zpráva dne, pro jiné možná nepříjemná informace. Předseda strany Věci veřejné Radek John se totiž rozhodl informovat občany této země o dění v politice prostřednictvím autorských textů. Rozhodl se přijmout nabídku vydavatelského domu Empresa Media a podepsal autorskou smlouvu.

John se rozhodl pro návrat k novinářskému řemeslu. Už to podepsal
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radek John

„Vzhledem k tomu, že mafiánskou chobotnici rozkrádající veřejné peníze v této zemi nelze zřejmě porazit pouze politickými prostředky, rozhodl jsem se vrátit také k autorské práci. Hodlám publikovat fakta o rozkrádání v této zemi a informace z české politiky, které má česká veřejnost právo znát. Podepsal jsem autorskou smlouvu s vydavatelstvím Empresa Media, neboť jsem přesvědčen, že v demokratickém státě nesmí být síla, která by politikovi bránila v publikování faktů, které při své práci zjistil. Publikační činnost politiků je zcela běžná, stejně jako je běžné, že poslanci neopouštějí svou profesi, které se v životě věnovali.

Z předchozích zkušeností vím, jak je tato práce náročná, a proto jsem dnes předložil Grémiu VV svůj návrh na svolání volební konference Věcí veřejných na začátek příštího roku s tím, že nebudu po čtvrté kandidovat na pozici předsedy strany.“ uvedl k otázce Radek John.

Informaci rozeslala médiím tisková mluvčí Věcí veřejných ve středu v podvečer.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ahe

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…