Kudla do zad v TOP 09? Tito lidé prý chtějí odvolat Schwarzenbergova primátora Hudečka

08.07.2014 7:10 | Zprávy

Podle informací ParlamentníchListů.cz ze zdrojů z TOP 09 i ODS se první náměstek primátora Jiří Vávra pokusí odvolat primátora Tomáše Hudečka a radní z TOP 09 obžalované v kauze Opencard. Přinejmenším na to shání hlasy.

Kudla do zad v TOP 09? Tito lidé prý chtějí odvolat Schwarzenbergova primátora Hudečka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vávra a Tomáš Hudeček

ParlamentníListy.cz informovaly již v několika článcích o nesmiřitelném boji mezi primátorem Tomášem Hudečkem a prvním náměstkem primátora Jiřím Vávrou, který je současně i předsedou pražské TOP 09.

Boj o kandidátku

Hudeček prosadil na krajském výboru svou kandidátku na magistrát, Vávrova byla odmítnuta a Vávra na Hudečkově kandidátce vůbec není. Vávra se podle informací redakce snaží prostřednictvím celostátního vedení TOP 09 revokovat usnesení krajského výboru. Hudeček ale pohrozil ve svém dopise předsedovi TOP 09 Karlu Schwarzenbergovi a prvnímu místopředsedovi strany Miroslavu Kalouskovi odchodem.

Nyní se údajně snaží Vávra sehnat dostatek hlasů na svolání mimořádného zastupitelstva, které by odvolalo Hudečka z postu primátora a odvolalo i další radní obžalované v kauze Opencard.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Harrisová? Guláš názorů, ze kterého se dělá šoufl, řekl nám senátor

21:44 Harrisová? Guláš názorů, ze kterého se dělá šoufl, řekl nám senátor

Trump, nebo Harrisová? Zvolení kterého z kandidátů americkým prezidentem by pro svět bylo lepší? Par…