Nečas dostal jasný signál, že už je čas, myslí si Hašek

15.06.2013 20:55

Na bývalou pravou ruku premiéra Petra Nečase Janu Nagyovou byla uvalena vazba, stejně tak i na bývalé poslance ODS. Podle 1. místopředsedy ČSSD Michala Haška je to jasný signál, aby Nečas odstoupil ze své funkce.

Nečas dostal jasný signál, že už je čas, myslí si Hašek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Hašek

„Jestliže se až do dneška premiér Nečas bránil rezignaci, rozhodnutí soudu o uvalení vazby na šéfku kabinetu premiéra a bývalé poslance ODS, včetně bývalého předsedy poslaneckého klubu ODS, by pro něj mělo být jasným signálem, že je čas odejít,“ píše ve svém prohlášení Michal Hašek.

„Každá další hodina, kdy se Petr Nečas bude zuby nehty držet premiérského křesla a ODS, TOP 09 a LIDEM budou za každou cenu prodlužovat tuto agonii, poškozují Českou republiku a naši demokracii,“ dodává jihomoravský hejtman.

Do premiéra Nečase se po aféře s exposlanci ODS a Janou Nagyovou pouští všechny opoziční strany. ČSSD je jednou z nich, dokonce oslovila TOP 09, aby spolu projednaly konec vlády.

Celé prohlášení Michala Haška ZDE

„Věřím, že se mezi vládními politiky najdou tací, kteří dají přednost zájmům státu před úzce stranickými zájmy a nejpozději v úterý ukončí nynější ústavní a politickou krizi,“ vzkazuje ostatním vládním stranám Hašek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…