Oheň ve sněmovně. Na místě zasahovalo několik hasičských vozů

11.06.2012 17:38

Hasiči zasahovali v pondělí odpoledne v hlavní budově sněmovny. Ukázalo se, že tam doutná elektroinstalace, což doprovázelo značné množství kouře. Nikomu se nic nestalo, řekla mluvčí pražských hasičů Pavlína Adamcová.

Oheň ve sněmovně. Na místě zasahovalo několik hasičských vozů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Přestávka ve sněmovně

V místnosti se podle informací sněmovny přehřála transformátorová stanice, která je součástí vysílacího zařízení České televize v dolní komoře.

Na kouř upozornilo před 17:00 zabezpečovací zařízení. Policisté ze sněmovní ochranné služby začali ihned po místě pátrat. Hasiči byli u budovy za několik minut. Přijelo několik hasičských vozů i záchranná služba. Hasiči zasahovali vchodem z Thunovské ulice.

Loni v květnu hořel na ulici blízko hlavního vchodu do sněmovny dodávkový vůz. Před šesti lety vzplál oheň v podzemích garážích dolní komory - zničil čtyři vozy a další poškodil. V roce 1996 hořelo v tehdy rekonstruovaném vedlejším objektu sněmovny a o rok dříve v sekretariátu jednoho z poslanců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pas, čtk

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…