Výkonná rada ODS zasáhla proti černým duším

24.09.2012 18:30

VÍME PRVNÍ Podle informací ParlamentníchListů.cz odebrala Výkonná rada ODS na svém pondělním zasedání lincenci místnímu sdružení Černolice z oblastního sdužení ODS Praha západ.

Výkonná rada ODS zasáhla proti černým duším
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ilustrační foto.

Regionální rada středočeské ODS již před několika týdny doporučila odebrat tomuto místnímu sdružení licenci za podpory šéfa regionu Petra Bendla.

Proti údajnému účelovému náboru se ve svém usnesení postavila oblastní rada ODS Praha západ a jako první navrhla odebrání licence zmiňovanému místnímu sdružení.

Oblastní rada ODS Praha-západ se na svém zasedání 19. června usnesla, že v souladu s článkem šest stanov ODS podává s důvodným podezřením na hromadný účelový nábor členů návrh Výkonné radě ODS na zrušení licence MS ODS Černolice. Návrh na zrušení licence MS Ohrobec schválen nebyl.

Důležité je, část členů OS ODS Praha-západ prosazovala konání oblastního sněmu do konce srpna. To se ale nakonec neuskutečnilo a oblastní sněm, který bue volit nové vedení, proběhne řádně 4. října a hlasy zrušeného místního sdružení by se zde neměly zobrazit. 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…