Kalousek má stažený zadek, píše doktor Macek

26.06.2013 15:12

Doktor Miroslav Macek má za to, že se odcházející ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) má obavy z nastupující vlády Jiřího Rusnoka. Má současně za to, že jedním ze základních cílů by mělo být odstranit z politiky Karolínu Peake (LIDEM).

Kalousek má stažený zadek, píše doktor Macek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

„Také se vám zdálo při prvním komentáři Miroslava Kalouska ke jmenování Jiřího Rusnoka premiérem, že vedle siláckého hlasu má také stažený zadek? Mně ano,“ poznamenává glosátor.

Zároveň dodává, že současná pravicová koalice nemá jistou pevnou většinu ve sněmovně, protože předsedkyně LIDEM Karolína Peake zdůraznila, že bude ještě třeba jednat o tom, co by případná pravicová vláda prosadila. Jedním z největších přínosů předčasných voleb by přitom podle Macka byl právě pád Karolíny Peake z politické scény.

„Přitom jeden veledůležitý argument pro co nejčasnější volby do Poslanecké sněmovny bohužel v žádném včerejším komentáři nezazněl: Konečně zbavit českou politiku Karolíny Peake,“ píše doslova Macek.

Co přesně napsal doktor Macek:

Bylo nám včera několikrát opakováno, že vláda Miroslavy Němcové má podporu 101 poslanců. Přitom to nebyla pravda: Karolina Peake posléze prohlásila, že písemně podpořili jen kandidaturu Miroslavy Němcové na premiérku, ale o podpoře její vlády by teprve jednali a chtěli by záruku v pokračování pravicové (!) politiky a záruku přijetí některých zákonů. Ach, jo!
Přitom jeden veledůležitý argument pro co nejčasnější volby do poslanecké sněmovny bohužel v žádném včerejším komentáři nezazněl: Konečně zbavit českou politiku Karoliny Peake…

Také se vám zdálo při prvním komentáři Miroslava Kalouska ke jmenování Jiřího Rusnoka premiérem, že vedle siláckého hlasu má také stažený zadek? Mně ano…

reklama

autor: mp

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

16:45 Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

Odhalení ruské sítě ohrožující bezpečnost České republiky i Evropské unie? BIS by podle politologa a…